- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
AiRLAC #64805 üzenetére
Én a Ryzen 1-et a tapasztalatok alapján kihagytam emiatt, de a 2xxx-től nekem kellemes meglepetés volt. Bármilyen random noname/oem ramot tettem mellé, szinte mindig ment a tuning. 2600X/2700-on még talán ilyen 2400@3000 körüli beállítások voltak, utána pedig APU-ra váltottam (4650G, 5600G) és onnantól meg 4000-es ramfreki alatt nem jártam soha.
4200-4400 ment 1:1-ben.
szerk: Ezzel szemben most AM5-ön lóf** van. Expo 6000 bekapcs és el se indul a gép. Manuálisan állítgattam ezt-azt, így most megy kb. de mondjuk van másik kit is amivel ugyanez a műsor és az 7200-as ram.
Időm nem volt rá, meg egyelőre A620-on vagyok, de itt áll a fiókban a B650 is 1 hónapja, majd lassan bekerül és meglátom azzal jobb-e a helyzet. (cpu, imc ügyben nincs sok köze hozzá, de azért mégiscsak számít a lap is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest