Új hozzászólás Aktív témák

• vtommy

aktív tag

Sziasztok,

Most találtam rá a topicra, remélem nem haragszotok meg, ha megosztom a véleményemet FormD T1témában, ugyanis éppen most költöztettem át a setupomat egy V1.1-ből V2.1-be.

Az előző setupot itt mutattam be: [link]

Vegyes érzelmeim vannak. Míg a ház (a megszokott módon) eszétikában közel makulátlan, strukturálisan nem teljesen ez az érzésem. A V1.1 egy igazi tank volt, hurcoltam hátizsákban, vonaton, de még Spar-os szatyorban is :DDD, soha egy kilazult csavart sem tapasztaltam.

A V2.1-nél érezhető, hogy rengeteget javítottak a 'fitment'-en, minden sokkal könnyebben megy a helyére, viszont szerintem veszített a strukturájából ami főleg az összeszerelés során látszik. Léghűtéses szerelésben a fenti venti-keret megoldása nagyon nem tetszik.
    Továbbá sokszor éreztem, hogy vissza kell lazítanom korábban behúzott csavarokat, hogy a szimmetrikán javítsak és ne feszüljön valamelyik oldal.

Mivel ebben sokkal könnyebb vizes setupot építeni, és mindenképpen a következő intel generációra gyúrok, így muszáj voltam meglépni a váltást, de a V1.1 határozottan marad a polcon, és még az is lehet, hogy nem sok ideje lesz porosodni. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés