Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
hoffman_ #61111 üzenetére
Nos igen, másik meg hogy eléggé szeretem meshyt (eladni most már nem fogom, max mellé vennék még egy házat). Jó áron jutottam hozzá egy Gigabyte Gaming rx 7800 xt-hez, de ha nem veszem vissza a fogyasztását 220-230 watt körülre akkor benéz a hotspot hőfok 90c fölé és és elég agresszív a venti profil (tudom, Gigabyte alsó polcos cucc). Elől most két AC p12 max dolgozik, itt nem tudom, hogy lenne-e értelme cserélni más ventikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest