Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

Most ez csak azért lett dupla hogy ne keveredjenek itt a dolgok mert ahogy ígértem jönnek a "végleges" állapotról a fotók és az infók. 24 fokos lakásban:

i5 11400 @ 63 fok max.
    RTX 4070 @ 62 fok max.

Természetesen mindkettő alul van feszelve. Venti profil mind a procin mind elöl úgy vannak belőve hogy 1200-as fordulatnál nem forognak többet a kettő között PWM szerint.
    Ezek az eredmények valós játék alatt mért adatok, tehát nem stress tesztek viszont szerintem egy Hogwarts Legacy nativ 4k ultrán eléggé megizzasztja itt a dolgokat meg azért alulfeszeléses teszteknél sem kúsztak feljebb ezek az eredmények tehát nagyjából itt megáll minden. Azt hiszem hogy az én igényeimmel ennél izmosabb konfig most nem fér el ebben a kis dobozkában amit ilyen hűvösen és halkan tudnék tartani.(még én magam sem hiszem el mennyire halk még terhelés alatt is) Persze ha az extremitás a cél akkor azért lehetne még fokozni de nem szeretek aggódni hőfokokért :)

És akkor pár kép már az új VGA-val és a végleges állapottal:

Miközben írtam és csatoltam a képeket jöttem rá hogy azért egy nf-a12x15 pwm chromax.black.swap venti a dizájn kedvéért még pont hiányozna a proci hűtő alol.. :DDD :W
    Ahogy az asszony mondaná: "végleges mi?" :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés