- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
úgy tűnik, hogy nem a sata környékén volt elásva a hiba (szívattam magam még pár formában vele, még egy ilyen, de 2 satás lapot is szereztem kölcsönbe). ahogy egyre újabb winek mentek fel, úgy szaporodott ez az egész, ez kb. egyidős volt az ssd bővítéssel. vga drivert hagytam egy darabig win-essel menni, aztán kínomban abból is a legújabb ment fel.
gyártói, lassan 6 éves vga drivert felraktam, meg mellé még ami inteles hülyeség ott volt (TXE, Intel(R) Ready Mode Technology).
előtte voltak főleg az intel vga-ra vonatkozó hibanaplózások, meg egyebek is (fejből már nem vágom, a naplót meg töröltem 24 órával ezelőtt), úgy napi szinten 5-10-20, de sosem az újraindulás előtt, hanem csak pár órával. mindre azt írta az okos internet, hogy nem érdemes vele foglalkozni, ez ilyen.
na az elmúlt 24 órában egy hibaejegyzés se született...
remélem tényleg megúszom már innentől annyival, hogy megköszönöm az intelnek a nagyszerű és egyre jobb drivereit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest