Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #52568 üzenetére

Értem én hogy Te 15 éve figyeled a piacot, de ebből mennyi időn át voltál aktív nagymennyiségben kereskedő? Mert addig ebben a kérdésben egészen konkrétan 0-val több a tapasztalatod mint casual vásárló nálam. :)

Mert tavaly, amikor 6-7th genes procit kerestem fél éven át ÉN is figyeltem(azaz pontosan azt csináltam amit Te) a 6.th genes piacot és bizonyíthatóan a celeronyok 4, a pentiumok 5-6, az i3-6100-asok 6-8, max ha valakinek nagyon kellett 10-ért mentek.

A nagyobb, 6400-6500 procikra már igaz amit írsz, ott el is fogadtam a piac árazását és ebből kifolyólag a véleményedet, de a fentiekre nem. Pedig én is figyeltem végül 7500T-t vettem.

ÉS azért vesznek bányászgépbe i3-ast, mert elfogytak az általad is írt minimálisan elegendő celerony és pentiumok. Mert azokat a még korábban ébredő bányászok felvásárolták. :D
    Nem írtam hogy kell, hanem hogy szükség...emiatt ment most fel az i3-asok ára, nem pedig azért mert 15-20at érne.
    Gondolom nem tudsz róla, de Te most azt magyarázod, hogy a 6-7-th genes használt piaci belépő konfigok ugyanannyit érnek mint az 1200-as belépők ÚJONNAN boltból, garanciával. ;)
    Mert csak hogy értsd 6100-ast egyes nyerészkedők még most is 18-22k között árulják használt piacon és a megfogalmazásod: "Ez a 4-5 éves procit fillérekért trend"---- szerint ezzel semmi baj...újonnan garival a pentium G6405, ami teljesítményben ugyanazt tudja na az kerül netto 19k-ba. :D

Sőt, most nézem HA-N van g6500, gari nélkül 16k, másik hozzád hasonlóan gondolkodó meg a G6400-at árulja 24k-ért, igaz mellékeli a garit, ami nem az én nevemre szól és ebből voltak egyeseknek problémái adott kereskedőnél. Ehhez képest újonnan boltból 24,5K, úgy hogy biztosan tudom hogy ne barmolta szét előttem senki behelyezéskor, vagy ha igen akkor biztosan 100% hogy tudom érvényesíteni a garanciát.

Én azt imádom hogy "Ez a 10-20 éve még ment eljárás, hogy a 4-5 éves leharcolt agyonhasznált és a kezelési előírásokat nem betartó használt piaci műszaki termékeket ugyanannyiért akarják adni mint amikor ők vették boltban, sőt még drágábban, mert ez az ő levegőjüket szívta és különben is annyit ér mint a legújabb bolti termék...és még meg is akarják magyarázni."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés