Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz duo #52043 üzenetére

engem nem lepett meg ( :
    elég sok noctua venti "búgást" olvastam reviewk-ban - nem próbáltam ki, de nem is fogom, a flexek nem búgnak, max azonos rpm-en kevesebb a légszállításuk, meg mondjuk felébe sem kerülnek, valahogy túlélem így -
    arcticokról egyre több jót olvasok, "mindenesre" talán azok a legjobbak - anyaghasználatuk az biztos nem prémium, de az árazásuk sem...ahhoz képest ár/értékben biztos nagyon jók -
    még talán egy sima pure wings2-vel is bepróbálkozhatsz - ellentétben a 2x annyiba kerülő silent wings 3-asokkal, azoknak nem hajlamos cincogni a motorja -
    gy.b. vett valamai komolyabb vizet 90e körül, tán' alpha cool, ahhoz pw2-t adnak
    - vizekben és radikban egyáltalán nem vagyok benne, gondolom a nyomás nem mindegy, de ha pw2-t adnak ilyen árkategóriában annak nyilván oka van -
    lamelláktól nagyban függ milyen venti és milyen légszállításal a leghatékonyabb
    a ninja 5-öm pl 2db 800-as flexet kap gyárilag, arra a bordára az a nyomás és légszállítás a legideálisabb,
    ellenben még így is drp4 és d14 közelében van, csak halkabban - meg sokkal olcsóbban -

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés