Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz hoffman_ #51574 üzenetére

a gvh megvágta őket kb egy éve kis mrd-vel, azóta lehet másképp állnak dolgokhoz
    de eddig ellállással nekem pl semmi gondom nem volt - a bénázásukon kívül, sokszor elakadt az utalási folyamat, de akkor csodafon és megoldották -
    garos ügyem ez az első, majd kiderül...elvileg pár nap alatt bevizsgálták a tápot, azóta szervizben ül/áll, én kp-t kértem vissza
    de kb az egyetlen bolt ahol nem sumákolják el a visszavitt termékeket és felbontottként árulják, gondolom a többi kiskerbe nem visznek vissza semmit ( : új rtx-ek is 90%-ban onnan voltak és értelmes áron kb csak ott egy-két esettől eltekintve
    gyári gart is szinte mindig megadják, nem a 10 év garos tápra 1-3 év lol gar, stb
    hibázni meg mindenhol fognak, de a hozzááláás azért nem mindegy, itt legalább nem élből hülyének néznek mint szinte mindenhol - azért az kicsit erős, hogy rajtuk kívül visszavitt cumót kb semelyik bolt nem árul, na ugyan azookal mi történik?:) -, meg gyomorgörcsöm sincs ha vissza kell vinni valamit, nem kérdeznek adják vissza a pénzt szó nélkül és gyorsan

gordonfreemN
    a b450m s2h-nál sem llc-ztem, mégis sokkal kisebb a drop és sokkal jobbak a hőmérsékletek
    ebben egy zen 3100 volt ami lepkef_ng kategória fogyasztásban
    a 970 evo másodlagos hőmérséklete belenyalt net alatt a 80 fokba
    ha valaki én elég jól be szoktam lőni a gépet, de sajnos ez a lap tragédia szint nálam
    de már van másik lap ( : avx alatt legalább 20 fokkal hűvösebb minden 4ghz-en, mint annál 3,6-on "sima" rendernél
    és nem kap közvetlen légáramot a vrm, a b450 telibe' kapta a hűtést
    és akkor még a cw is pluszba a b450 itx-nél
    felszereltsége jó, ára ahhoz képest nem rossz, de összességében a hideg kiráz tőle
    3600-os ramot a b450m s2h is tudja, 2x32gb b-die modult is hajottam benne c16-on 3600-on, 2x16 e-deokat c15-ön, csak azért nem tovább mert a 3100 if-ének 3600 bőven elég, 3733-on már rezgett a léc - már a cpu imc részéről -
    én csak a méret, design és felszereltség miatt vettem itx lapot
    mostani lapra a shadow rockot csak fordítva tudtam felrakni, a ramokat fedi le, ez már b550i aorus, hát teljesen más világ
    %-osan ugyan 50%-kal drágább, de forintosítva 22e-rel volt több
    ax200 intel+bt5 - ez magában 15e+ - , brutális vrm, brutális nmve-chipset hűtés, backplate :d - ilyet még lapon nem láttam, és valami fém -, 2db m2, teljes io shield, 2,5g lan, b550 chipset, így utólag simán megéri a felárat, azért nem ezt vettem élből mert designban jobban tetszett a b450 itx és sejtettem hogy a hűtőm nem fog stimmelni ide is ahogy én akarom - shadow rock lp -
    és sokkal kisebbet droppol, cw pedig szerencsére nincs - ne is legyen ( : -
    erre viszont kellene hűtő aminél elférnek crucial ballistix ramok, ezek lp-nél magasabbak, ha kell lemérem, ezeket ismerem:
    scythe big huriken 3 - nem tetszik az aszimmetrikus csövezés és hogy lap teteje felé van csövekkel felfelé, de biztosan elfér és bármelyik ramot mehet mellé, ventit is könnyű cserélni 25-ösre
    noctua nh-l12s, na designban ez nagyon üt nálam - barna ventit kivéve -, ramok is elférnek alatta ha a ventit felülre teszem, de ez csak 15-ös venti, azokkal nincs tapasztalatom, és élből vennem kellene másik ventit is mert az a barna nagyon barna ( :
    id-coolong is-47k az ránézésre szimpatikus de nem ismerem
    esetleg még az is-50, de több értelmesebb lp hűtőt nem találtam
    valakinek titkos tipp?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés