Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Üdv.
    Kellene egy kis support. Eladtam a régi itx gépemet és most összeraknék egy másikat.
    Új gen lenne, azaz vagy AM4, vagy S1151. Ezt még nem döntöttem el, mert abban a dilemmában vagyok, hogy jobb lenne egy Ryzen 1700 a 65W TDP miatt, de ott ugye nincs VGA, ami azt vonja maga után, hogy akkor kellene bele egy natív VGA, ami egyrészt plusz 20-25k-ról indulna, másrészt elveszteném az alacsony TDP értéket, ami a procinál van, mert hozzáadódna az a 30W a VGA-tól. :(.
    Intel vonalon éppen ezért szemezgetek a 8400-al, vagy a 8700K-val, mivel ezekben benne van a VGA, ami nekem elég lenne. Nem játszani kell a gép, amennyit meg játszom esetleg, a casual gémeket meg úgy is viszi a 6xx IGP. A Ryzenhez találtam már ITX lapot, normális áron, Gigabyte személyében, de az S1151-hez még nem sikerült. 2 RAM slot elég.
    Tápból kellene egy 350W-os, 80+-os, ami nem annyira drága, sok ágú rail nem kell hozzá. 2 db SSD lenne RAID-be kötve és egy HDD. ODD nem kell. Házból szeretnék valami szellőset, nem annyira minit, valami "élére állított téglalap" alakú, normálisan szerelhető ház kellene. Előtte volt CM 120 elite-m, na az nem kell. :D. A ház kialakításánál fontos, hogy legalább 2 slotos kártyahely legyen a hátlapon, ha mégis a későbbiekben tennék bele VGA-t, az gond nélkül beleférjen. Max 1050Ti kari lenne bele. Az üvegkalitka, ezer leddel nem igazán érdekel, tehát dizájnban inkább a szolíd oldal érdekel, de egy oldal plexi nem probléma.
    Nem ismerem a mostani trendeket, így szívesen vennék ötleteket az építésre vonatkozóan A-tól Z-ig. CPU cooler tipp is jöhet, 12CM-ben gondolkodom minimum, annak ellenére, hogy ha 65W TDP-s proci lesz, annak nem kellene ennyi, de szeretek előre gondolkodni.
    :R
    Köszönöm előre is.
    G,-

Új hozzászólás Aktív témák