- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Az?
Kár, pedig tuti, hogy nem véletlenül van ott! Legalábbis érdekesen hat a jelenléte.Szóval, ahogy nézegettem a SG05 képeitt arra lettem figyelmes, mintha a "befogató kereteket" (slim odd+2,5" ill.3,5" hdd elemek) másként is fel lehetne rögzíteni.
Hogy-hogy gondolom?
Nem tudom pontosan, mert nem látom igazán minden porcikáját a háznak.Úgy képzelem, hogy az egész "befogató keretet" elforgatnánk 180 fokkal és a ház hátuljához rögzítenénk.
Igaz ekkor az odd ( van olyan aki úgysem tesz a gépébe így érthető lenne a hiánya) és táp helye ugrott, de elől a gyári venti elé be lehetne tenni a tápot mint más elülső tápos házba és ehhez a művelethez tartózik az a csavarhely (ha az egyáltalán). Lehet, hogy csak az én képzelgésem a távolból, de nem lehet, hogy van benne valami.
Tudom teljesen elképzelhetetlen a story, de izgat az a pont. -
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2896 üzenetére
Akkor várjuk meg toldy-t ezzel a kérdéssel, mert ő szerintem tudja.
Holnap kiderül, ha minden igaz. Sajna tényleg nincs jobb pc ház vásárlási ötletem és ha már egy "csomó" pénzt fektettem a mini konfigba akkor ki kellene használnom 100%-ba.
1 éve tuti, hogy itt porosodik szegény, néha már nekem fáj, hogy ide oda tologatom.
Igaz újabb tőkeinjekcióba kerül, de talán megéri a befektetést. (számomra)
Elvileg a "nagy" gépemhez hasonló a teljesítménye, mert csak apró eltérések vannak a hardverekben így talán észre sem veszem a különbséget csak kisebb hely kell, majd neki. -
Geree
senior tag
úgy néz ki sikerül szereznem egy antec isk 300-65-öt elfogadható áron, ami jobban fekszik az elképzeléseimnek. ha abból kiveszem a tápot, belefér 1 3,5"os és 2 2,5"-os vinyó +2db 8centis venti...
az inwinnek kicsit hangos a tápja magas load alatt, de én úgyis picopsu-val használtam. -
zodo
nagyúr
válasz
user137 #2887 üzenetére
Igen az SG05-el szemezek.
Az egy db 3,5" hdd helyet tegnap kitárgyaltuk csak jobb lett volna két 3,5" hely.
Csak emiatt aggódom.
láttam, hogy egy kicsit belóg a venti szélszállító útjában. , de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Más ház ami két hátsó slottos és ezekkel a "pöttöm" méretekkel rendelkezik nincs, ezért választanám.
Szóval nem is a venti ledes, hanem külön van valami led "sor" ? -
zodo
nagyúr
Akárhogy forgatom a képeket, max.az egy darab 3,5"-ös hely miatt aggódom.
A gyári venti kéken világít vagy ahol ilyet látok ott cserélve lett egy másik típusra?Szóval, azt mondjátok nincs jobb ennél a háznál?
Bocs, hogy ennyit bénázok ezzel a ház kérdéssel, de hiába győzködöm magam, hogy megérdemlem, így is sokallom az árát.
-
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2873 üzenetére
Köszi.
(#2876) ZCoyote
Igaza van user137-nek, de a te állásfoglalásod jobban tetszik!
Mielőtt belevágsz azért nézz szét mit is tud az a hűtő borda!
Az borda ára miatt, nehogy pénzkidobás legyen!(#2877) Osibaa
Azt én elhiszem, de vannak terveim az előlappal és akkor nem maradhat a 12-es venti.
Tudom, hogy így az ideális hűtési megoldás meg minden, de ha sikerül valami jó megoldás találni, hogy egy a lapot telibevágó venti kitolja a ház oldalán lévő milliónyi lyukain keresztül a
"meleg" levegőt akkor minek az előlapi.(#2880) ZCoyote
Bátraké a szerencse, én bízom benne, hogy helytálló lesz a döntésed!
-
ZCoyote
őstag
válasz
user137 #2879 üzenetére
Az volt az érdekes, hogy amikor toló állásban volt a venti akkor melegebb volt a proci. Biztos zavarták egymást a tápventivel.
Mondjuk a tápot nem fordítottam meg ez valahogy kimaradt.
Már mindegy, megrendeltem a Gemini-t úgyhogy működnie kell és punktumHa nem fog, akkor jön a vészterv 1.1.
-
user137
őstag
válasz
ZCoyote #2876 üzenetére
a hőcsöves kúlereknél nem túl hatékony a szívó venti. inkább a tápot fordítsd meg, és a venti maradjon lefelé üzemben. nekem is "gerjed" a tápventi, de úgy hagytam, semmi baja nincs. ez a 100W alatti teljesítmény meg mozgatja a táp fülebotját :-)
a szívó ventivel a beömlő levegő felfelé távozik, szinte alig érintve a bordát. emiatt a szívó venti oldalról szív be még friss levegőt (és friss port) ahelyett, hogy kicsit pozitív légnyomással tolná ki a levegőt lefelé meg oldalra. (mindezt IGP mellett értem)
rajzold le nyilakkal, úgy érthetőbb :-)
-
ZCoyote
őstag
válasz
user137 #2874 üzenetére
Nem tudom nézted-e a képen, hogy mekkora kib@ott nagy az a borda. Egyenesen az első venti elé lóg ahonnan meg fogja kapni a bejövő hűvüs levegőt. Ettől szerintem nem fog annyira felmelegedni, hogy a táp ventinek forró levegőt kelljen kifújnia. Ráadásul ha jól néztem a bordák közé fúj be a venti tehát ez a gond kipipálva. Ahogy írtam a gyári tápventi amúgy is kis terhelés mellett is feleslegesen gyorsan pörög szerintem úgyhogy nagyon már nem fog feljebb gyorsulni.
Nekem kis shurikenem van és a venti nem fújja a bordát hanem szívja le a meleg levegőt mert gyári állapotában engem zavart, hogy "összegerjedt" a táp ventivel mert ugye ellentétesen pörögtek.
Az alkatrészek melegedéséről: Ennek a lapnak gyárilag olyan hőfokai voltak (főleg az IGP-nek), hogy először amikor megláttam majdnem kiugrott a szemem. Valami 80 fok volt terheletlenül, még rá is tettem a kezem. hogy nem a szenzor csal-e de lesütötte a bőrt rólam úgyhogy tényleg annyi volt.
Ezért rátettem egy zalman bordát (a pontos típusra nem emlékszem de elég népszerű volt akkoriban) amitől cirka 20 fokot lejjebb ment a hőmérséklete. Úgyhogy tulajdonképpen a gyári hőfok alá hűtöm még a legkisebb légmozgással is amit meg az első venti lead.
A vinyó megint nem fog melegedni mert pontosan az első venti mögött van.
A vészterv pedig az, hogy ha tényleg úgy lesz ahogy mondod akkor kicserélem a táp ventijét egy lopakodó 8 centis ventire ami remélhetőleg megoldja majd a problémát.Dióhéjban ennyi
-
user137
őstag
válasz
ZCoyote #2873 üzenetére
rossz elgondolás!
a melegedés rosszat tesz az alkatrészeknek, fűti a tápot, emeli a környezeti hőmérsékletet, stb. Ha az előlapi venti feljebb veszi magát 1000rpm-ről, akkor buktad a csendet, mert a Shurikenen a venti (legalábbis a big shurikenen) 700rpm-et forog, abszolút nulla hangja van (SSD-m van benn, előlapi ventit lehúztam és úgysem hallatszik a ház mellett fülelve!). hidd el, 3db venti 600on forgatva sokkal csendesebb és hatékonyabb, mint 1 venti 1200rpm-en.Konkrétan az SG05-ben előnyöd van a befújó venti miatt, főleg ha a hűtő lamellái párhuzamosan állnak a levegő irányával. de pl a Zotac H55-ön nagyon meleg a chipset venti, nem hiszem, h nem használ (-5-10C) neki a shurikenből áramló levegő...
-
Geree
senior tag
ha valakit érdekel, van az aprók közt egy InWin BM 648-as kuckó.
-
zodo
nagyúr
Értem. Ha semmi gond vele akkor maradhat.
Amúgy Swif2-ket használok 800, 1201 ill. 120P típusúakat, ha kb. hasonló akkor már megfelel.
Így, hogy csak álmodozok a házól úgy vélem, hogy az a 12-es venti nem is biztos, hogy bent maradna. Inkább a 2 db 3,5"-ös hdd-t részesíteném előnybe.
Plusz van még moding ötletem is, de ehhez holnap jobban szemügyre kell vennem a házat, mert szinte csak most néztem rá először.
A fogyasztásra én is kíváncsi lennék.
Peak az mi valójában?(#2868) ZCoyote
Ahogy user137 is írja, majd meglátjuk.
(#2869) user137
Igen. Időközben megfejtettük ezt a kérdést.
Az előlapja talán jobban tetszik az SG06-nak, de annyival drágább, hogy inkább nézném a SG05 ventijét és a reset gomb is kéznél van.Szerk:
Ezt a hűtő kérdést jó lesz átnyálaznom, hogy mi is passzol majd a Minix-re.
-
toldy
őstag
Porosodás, mert ilyen kis gödröcskék vannak rajta amik silverstone szerint halkítják ( nos nem mondanám halknak, de bőven az elviselhető tartományban van)
300 azért loadnál nem mert kb ( csak tdp vel számolva) max 250w lehet de peaknél elképzelhetőnek tartom ( amint tudom lemérem a konfigot, már engem is érdekel).Egy új fémlemez vágásával + hajlításával megoldható a 2 db 3,5" hdd de akkor nagyon betakar a venti mögött.
-
zodo
nagyúr
Minix-hez még 10 nappal ezelőtt is adtak ki új BIOS-t.
Immáron az v1.9-nél tartanak."Fixed: 1. Graphics card BUS interface to X4; only 1.8 version of bios has been met X1; if using 1.8 version of BIOS and grapchics card, update the new bios, please; 2. Enable WOL function on 1.8 version of BIOS; others version of bios are work well with WOL function;"
Igaz a felét sem értem, de talán nem is számít.
-
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2862 üzenetére
Valami megoldás, hogy 2 db 3,5" elférjen?
Házi barkács is szóba jöhet.
Nincs kedvem még 2,5"-re is beruházni.
Házat se tudom, hogy fogom még beadni az asszonypajtinak.Amúgy megtaláltam az első venti nélküli gépet és ott írta, hogy tesz re egy ventit, mert 65 terhelve ill. alapon meg 40 fokos a proci. (E8400)
Mondjuk neki a kisebb "Gemin II S" típusú bodája van. -
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2859 üzenetére
Ok. Akkor te veszel egy hűtőt én meg egy házat!
Szerintem 05 lesz, mert jóval olcsóbb, mint a 06, de még szétnézek itt-ott és alszok rá egyet.szerk:
(#2860) toldy
,de jó, hogy előkerültél!
Köszi a megerősítést!
Miért porosodik a venti? Bordás a felülete vagy mi?
300W környékén vagy?Jah. 2 db normál hdd-t (3,5) be tudok tenni vagy csak egyet és egy 2,5-est?
-
toldy
őstag
Szia, én meg vagyok velük elégedve, panaszom nincs egyikre sem. És van egy olyan sejtésem hogy 100% illetve peaknél igen csak súrolom a 300wot.A 12cm venti is jó, csak a felszíne miatt kicsit hajlamosabb a porosodásra mint a sima ventik. Egyébként ebben a méretben úgy tudom ez az egyetlen 2slottos ház ( ami nálink elérhető) meg majd a Lian Li PC Q11 lesz ilyen.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2855 üzenetére
Hát ezt a kérdést majd letesztelem, ha meg lesz a házikó.
Amennyit a vga fűt, szerintem a táp is kiszív a gyári 12-es venti segítségével."Nem tettek arra a bordára még egy slim ventit?"
Az istennek se találom, de lehet, hogy igazad van, hogy csak egy részeredmény volt.
, de nézd meg ezt. (az oldal alján lesz)
Ezen sincs, (igaz mások konfig) venti. -
ZCoyote
őstag
Akkor a tiédet is elviszi ha azt a konfigot elvitte.
Mondjuk nem ismerem azt a bordát de hogy még egy hd 4850 is van a házban az elég érdekes. Nemm tettek arra a bordára még egy slim ventit?Nekem elől van egy 12-es s-flex 800-as, meg egy 12-es swift2-es a shurikenen plusz a táp venti. Ja és nekem csak igp-m van.
Várjál, a képen nincs rajta a vinyó tartó keret. Ez nem egy "így készült" kép közbülső darabja?
-
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2853 üzenetére
Tényleg egy reset gomb.
Vicces, hogy hátra került és ha gáz van...., na mindegy.
A mostani 4850e@2500mhz semmi tuning meg ilyesmi.
Mondjuk nem néztem a Minix, cpu kompatibilitási listáját mostanában, de max. egy 240@2.8Ghz van itthon a nagyobb gépbe.Köszi a linket.
Az előbbi képen látható konfig ezekből állt:
E8400 with Coolermaster Gemin II S
Zotac 9300 Wifi ITX
Samsung SN-T083
4GB Ram
WD Velociraptor
Gigabyte HD4850 -
ZCoyote
őstag
Szeretem-használom ezt is azt is
Ahogy nézem az sg 05-nél elöl van a reset gomb a 06-on hátul. A 06 előlapja alu.
Itt egy összehasonlítás a05 és a 06 közöttMilyen proci menne bele?
Most nekem egy e8300-as van benne de 100%-on 56-57 fokos úgyhogy nálam biztos nem elég a borda -
zodo
nagyúr
válasz
ZCoyote #2851 üzenetére
Azt hittem linux fan vagy.
Útban lenne a tápegység. Az Ipaq-os megoldásomra gondoltam ahol nem érintkezik közvetlenül a bordával a venti.
Ház tetőlapjára rögzítenék egy 12-es ventit és az egész lapot telibe vágná, mint jelenleg.
Ha egy normál táp elférne elől ahol most a gyári venti van és a szokásos tápkábel hosszabbítóval megtoldanám a kábelét akkor már el lehetne gondolkozni rajta.
, de ez csak hirtelen ötlet még meg sincs a ház.Szerk:
Amúgy jól nézem, hogy a két típust közt csak az előlap más és emiatt tér el a hossz méretűk?
Szerk 2:
Ezen a képen nincs is venti a proci hűtőn.
Elegendő lenne ez a megoldás is. -
zodo
nagyúr
Megtaláltam. Igen, ugyanaz a táp van mindkettőben.
Igaz, FSP300-60GHS
Lehet, nem bénázok tovább és választok egy ilyen házat a gépemnek.
Ebbe belefér a vga-m is, egész jól néz ki mindkettő.
A meglévő sfx tápomat lehet kukáznom kell, mert a +12V ágon csak 8-9V-ot mutattak a progik. Szóval ezért is hajlok ezek felé.
Igaz egy proci hűtőt is be kell szereznem.
Azt hiszem, hogy az eddig prociborda + 12 cm venti itt nem lesz jó megoldás. -
ZCoyote
őstag
Én nem tudom terhelni mert 100%-on 65 W-ot fogyaszt a gép. Viszont ahhoz képest, hogy nincs rajta terhelésfeleslegesen gyorsan pörgeti a ventijét szerintem. A távozó levegő sem meleg.
Ha megteheted cserélj benne ventitEgyébként nem kötelező a venti csere csak ha abszolút csendet akarsz.
Majd ha lesz kedvem én is ki fogom cserélni egyszer. -
zodo
nagyúr
Silverstone Sugo SG05 tulajokat kérdezném, hogy házhoz adott tápról ill. a 12-es ventiről mi a véleményük.
canniball
Végül te is ilyen házat vettél?
Amúgy csak ez a ház rendelkezik 2 slottos kártya hellyel?
Úgy értem ebben a méretben. Nem az m-atx lapokat fogadó házakra gondolok. -
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Az lenne a kérdésem hogy ezen a lapon nem látok a processzornak külön 4 pin-es tápcsatlakozót: [link]
Gondolom a tápellátást megoldották másképp, viszont a laphoz majd csak egy 20 pines tápcsatival rendelkező tápot tudnék tenni, ez szerintetek elegendő lenne, vagy itt már szükség lenne a 24 pines csatlakozóra?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, gondoltam megmutatom nektek a mai melómat.
Kicsit sincsen köze az itx-hez igaz, mert ítxes lapról van szó, sőt egy akkor a házban van benne, hogy vicc, de most nem a ház a lényeg,
Igazából csak ODD lett bele rakva a szürke asztali dvd-be, és a többi része a szekrény mögött van egy házban.
De ink beszéljenek a képek az összes kép(3db)Majd még holnap megyek átvenni az MTH-n "nyert" d enem nyert mert részvételért kapott, win7-et, és akkor megy fel holnap a win7 a gépre.
-
Osibaa
senior tag
Felturbóztam kicsit a NAS-om (tudom, hülye dolog, miközben árulom
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...
Aki eSATA csatlakozóra vágyik egy D201GLY / Atomos konfigjánál, annak bátran tudom javasolni a Delock 70156 PCI kártyát. VIA chipes, low profile (LP hátlapot sajna nem adtak hozzá) és jó a sebessége is. A telepítés pár kattintás volt, a RAID funkció BIOS mellett Windows-ból is menedzselhető. Olvasási tesztet csináltam eSATA-n keresztül egy 1 terrás Green Samsung külső vinyóval, 85-90 MB/s eredményeket kaptam vele. Értékelés: 9.5/10 (LP hátlap hiánya miatt)
A másik szerzeményem egy Scythe Bay Rafter 3.5. 5,25" helyre építhető be vele 3,5" lemez, illetve az aljára 8-9-12 cm-es hűtő szerelhető. Egyszerű műanyag cucc, de nagyon ötletes, ez is tetszik.
Erről jut eszembe, az Asrock ION lapon az eSATA portokat nem sikerült működésre bírnom WinXP alatt, a manual szerint XP alatt nem megy. Ennek az oka, hogy az eSATA portok csak AHCI módban érhetők el, AHCI driver viszont nincs XP alá.
Valakinek sikerült megoldást találnia erre? -
vitar100
tag
válasz
vitar100 #2831 üzenetére
Én ezekkel a Nexus keretekkel rögzítettem, és csak 1 winyót tudtam beletenni. Persze az egyik gumit le kellett szerelnem, de most minden OK.
Bal hátúl viszont van még két hely, ahogy látszik a fenti képeken is. Szóval 3db 3.5es winyóval már el lehet me boldogúlni. -
OddMan
őstag
Azt akarom kérdezni, hogy a képen pirossal berajzolt részig nyúlik be a takarólemez oldala és ez eltakarja a sárgával bekarikázott furatokat?
Ha így van, akkor nem lehet berakni a 3.5-ös hdd szerelősínt, mert a sárga karikák jelzik azokat a furatokat, ahol a csavaroknak át kell menni, hogy rögzíteni lehessen a hdd szerelősínt.Bocs, hogy ennyi képet linkelek, de sajnos máshogy nem tudom elmagyarázni.
-
Osibaa
senior tag
válasz
Solicidium #50 üzenetére
HTPC topikban írtam és ide rakta be
-
OddMan
őstag
De a tartófedél oldalsó vas lemeze nem nyúlik be a két kis furathelyig úgy, hogy eltakarja az 5.25-ös keret belső oldala felől a kis furathelyek között lévő ovális furatrészt?
Hát ez durva mondat volt, de ennél jobban nem tudom megfogalmazni.
Azért kérdezem, mert szerintem oda kellene majd rögzíteni a 3.5-ös szerelősin egyik felét.
Beraktam egy képet is arról, hogy melyik ovális furatra gondolok.
Amúgy meg köszi a segítséget. -
-
user137
őstag
apropó, Silverstone LC12 eladó
-
zodo
nagyúr
válasz
user137 #2808 üzenetére
Bocs, most melyikről van szó, mert kettőt is kérdeztem.
Revoltec féle ház érdekelne, de csak ehhez az egy plusz képhez jutottam a fellelhető három mellett.
-
toldy
őstag
válasz
user137 #2799 üzenetére
Szia, a tápot mióta megvan így használom, gondom nincs vele ( takarítani meg rendszeresen szoktam a gépet) valamint ha megfordítom akkor ellenkezőleg szív a shurikenhez képest , azt meg azért szeretném így hagyni mert az egész lapot beteríti és valóban 2-3fokkal hűvösebb így minden.
Egyébként köszi mindenkinek.
Jut eszembe, az a sg07 olyan mintha az sg05/06 és a codegen házat összegyúrták volna, de nem tűnik rosznak. Bár azt nem értem ha már 600w táppal adják akkor miért nem a ST60F ami full moduláris, és lehet venni hozzá short kábel szettet.
-
user137
őstag
Silverstone SG07 @ caseking.de
200 ajró
-
Tim82
félisten
V300B-n emlékeim szerint az adott furatokat nem használja, de este megnézem.
Viszont javasolnám, hogy keresd meg a Lian Li-tulajok topikját, ott biztosan tudnak válaszolni (a topik gyakori látogatói közül engusz árusít ilyen házat - www.pcgear.hu -, Speed(R) pedig birtokolt elég sokáig).
-
OddMan
őstag
Találtam egy nagyjából használható képet és azon pirossal bekarikáztam a kérdéses helyeket.
Szóval azt szeretném tudni, hogy amikor a fekete 5.25-ös előlapok fel vannak szerelve, akkor a bekarikázott részeken a furatok foglaltak?
A ház elején az alsó 5.25/3.5-ös gyári átalakító miatt látom foglaltak a furatok, de a ház hátulján lévő részt már nem látom rendesen. Ha a hátsó 5.25-ös előlapok rögzítéséhez nem használják az általam pirossal bekarikázott furatokat, akkor jó is lenne nekem ez a ház. -
user137
őstag
hááááát... én szedtem szét ilyen kisgépet. nagyon precíz, 2 centi maradék hely nincs benne szinte sehol. a térfogatot tekintve (3liter?) nem nagyon van benne normális hűtésnek hely. a GPU-n van egy 25mm-es toló venti a belső ODD+HDD keret alatt középen, és a hátán egy 45mm-es húzó venti az előzővel kb egyvonalban.
moddolni csak valami nagyon drasztikusan lehetne úgy, h legyen is értelme.ha kell keresek hozzá képeket is.
-
OddMan
őstag
válasz
vitar100 #2803 üzenetére
Vitar100: Látom neked is Lian Li PC-V351 házad van. Ha nem túl nagy kérés lefényképeznéd nekem, hogyan is vannak rögzítve a fekete 5.25-ös előlapok?
Az 5.25-ös helyekre én 3.5-ös hdd-ket szeretnék beépíteni, de lehet, hogy nem lehetséges, mert akkor nem tudom visszarögzíteni a fekete előlapokat. A Lian Li oldalán találtam néhány képet, de nem látom pontosan, hogy az előlap tartókerete elfoglalja-e a sin azon részét ahova a 3.5-ös szerelőkeretet menne vagy sem. Amúgy ha jól láttam, akkor a ház elején és a ház hátulján is van kettő-kettő 5.25-ös előlap.
Köszi! -
Osibaa
senior tag
Komplett mini-ITX gép is eladó
Mire megépítettem, addigra ki is találtam egy teljesen mást, amit akarok. Elkapott "Hito átka"
Mod: lemaradt a [link]
-
user137
őstag
urak, nincs valakinek egy pci-x16 risere kölcsibe? hackintosht fogok faragni a zotacból, de elsőre az intel HD-t nem szereti.
-
.mf
veterán
válasz
adalbert1 #2787 üzenetére
Nem az idle a kérdés, hanem a spin-up
Toldy: grat, szép lett!
Adorjant: végre valaki más is csinál MoDT-t. Bár talán jobban örülnék neki, ha lapot külön is lehetne kapni, s esetleg Calpella helyett még Penryn + MCP7A kombinációban (tudom, már megint a bilibe lóg a kezem
) -- bár, jobban belegondolva, talán inkább bosszankodnék, hogy pont azután jelennek az ilyenek meg, miután összeállítottam a sajátom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged