Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz klepto #2067 üzenetére

SFX tápok: nehezen beszerezhetőek, de úgy tűnik lassacskán javul a helyzet
    pl

Az az Aerocool ház elrendezésileg nem túl szimpatikus, sőt...

A Codegen mITX ház tápja még a szokásos minőségüket is messze alulmúlja. Xbitlabs-en volt róla teszt (mustek mx31 néven futott a tesztben), elég lesújtó véleménnyel voltak róla.

Én egy hete vettem egy Point of View Tokyo ház+tápot 11.2k-ért. A ház a külsőt leszámítva meglepően jó, masszív, szokásosnál vastagabb acél, de lekerekített élek; elég tágas; ODD-HDD részleg kiakasztva és hátra-fölfelé húzva kiszedhető a házból könnyebb szerelés érdekében; benne 180W-os PFC-s táp, az átmatricázás miatt sajnos nem tudni kitől, tömege viszont van, ami jó jel; ventije kicsit magas fordulatszámon jár, bár átlag-olcsótáphoz képest nem vészes, halkabb -50PNF FSP-nél is, de SeaSonicommal természetesen nem veszi fel a versenyt.

Amit még érdemes lehet megnézni, az a Spire Powercube SPM210B. Sajnos egyre nehezebben beszerezhető, nekem pl. 2-3 hét érkezést mondtak mindenhol; tápja 300W, PFC-s, a ház kicsivel jobban néz ki és kisebb, de ODD és HDD része fix, táp és proci között kisebb a hely.

Szerk: látom Osibaa is írt közben
    ahhoz kiegészítésül:
    - JCP-vel már nem emlékszem, mi bajom volt, talán az, hogy elöl keresztbe nem-szabvány méretű táp volt benne 40mm-es hangos ventivel. A venti hője a házba kerül vissza.
    - Tt E-Q-ról vegyesek voltak a tesztek. A váza ugyanaz, mint a Spire SPM210B, elő- és oldallapok, valamint táp más. A tápot pár oldallal ezelőtt írtam, hogy kiderítettem, hogy ki gyártja, nem voltam elragadtatva, nem valami jó hatásfokú táp. Emellett néhány tesztben meg is jegyezték, hogy hangos.
    - A DTK átmatricázott CFI. Ebben SFX-nek kinéző, de nem szabványos táp van.
    - Abban a CFI-ben, mint ahogy az elsőnél írtam, nem-szabvány, elöl keresztbe táp-elrendezés, hangos 40mm-es ventivel.
    - Spire-t meg feljebb írtam.

Új hozzászólás Aktív témák