- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Na erről beszéltem srácok
[link]Valaki megvalósította az elképzelésemet, kicsit más konfiggal. DE a lényeg ugyanaz
-
Zefír
őstag
Na mi történt velem..
Tegnap kapcsoltam be a gépet, levágta a biztosítékot, kapcsolom megint, nem ad képet
Az alaplap bemondta az unalmast, felhívom Ramirist, ment a kavar.. nm gyártják alapot, amíg a gyártó meg javítja az 6 hónap.. Na aztán mondtam a srácnak, hogy ez nem pálya..
Végül ki egyeztünk 2gb 800mhz kingmax ramban+ egy gigabite g41m-es2h-ban.
A lap matx-es, de m1, mert ha most sikerül megcsinálnom a házikót
Ugyebár, alapból gondolkodtam hogy mtx-re váltok, és akartam még venni 2gb ramot, így 1 délután alatt elintéztem mindentSzóval, ami először elszomorított, az végül feldobott
Persze azért fáj a szívem a kis zotac után
-
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Hozzászólásokat várom -
Zefír
őstag
UUUU
Köszi szépen a segítséget!NEkem nagyon bejövős ez a házikó, legfőképp mert befér a vga,
De ez is necces, hisz ahogynézem ot a táp:S
Ez a160-wos táp elbírna egy 4850-et + egy E5400-at ha jól gondolom
Azt egyébként ugye rosszul látom, hogy ez low profilos
Mert ekkor ez is felejtős
Eladnám a corsait tápomat, meg is tudnám venni a házat. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Valaki ismeri a házat?
[link]
Mien psu lehet benne? Meg odd?
A méretei tetszenek, beleférne a zotac lap+ vga. -
Zefír
őstag
Akkor nemis éri meg eladni a corsair hx450w-s tápomat, Akkor maradok az atxes tápnál
Szerintetek befér egy lian li pc q07-esbe egy xfx4830? vagy 4850
23cm hosszú nyák+ tuti hogy a seggében van a tápkábel, nem oldalt.
Sőt ez tut h nem fér bele, mert
28cm magas, 20cm mély és 19 széles:SAkkor most kesehetek video karit is bele
Kezd tele lennia tkm ezzel az egész itx-el, drága és nemlehet semit kapn hizzá. -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Visszatérek megint a hülyeségeimmel
Egy 150w körüli pico PSU menniybe kerül manapság?
20k? Nem nagyon néztem utána de találtam egy lejárt hirdetést itt ph-n és az 20k vol
Ebayen meg 8k? -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre, gondoltam megmutatom nektek a mai melómat.
Kicsit sincsen köze az itx-hez igaz, mert ítxes lapról van szó, sőt egy akkor a házban van benne, hogy vicc, de most nem a ház a lényeg,
Igazából csak ODD lett bele rakva a szürke asztali dvd-be, és a többi része a szekrény mögött van egy házban.
De ink beszéljenek a képek az összes kép(3db)Majd még holnap megyek átvenni az MTH-n "nyert" d enem nyert mert részvételért kapott, win7-et, és akkor megy fel holnap a win7 a gépre.
-
Zefír
őstag
ÉS hogyha, vennél egy külső rekket a hdd-nek?
Akkor tényleg rohadt nagy választékod lenne
Najó mondjuk ez túlzás
Ja itx el paot akarsz: cserélhető cpu, + vga..... igen 1 hete nekem is ez volt a dilemmám, de jól kiürítette a pénztárcámat. Ugyanis 30kiló volt a lapÉs ha jól tudom csak a zotac nak van ien lapja, illetve tudsz németből rendelni
Amúgy kibaszás hogy mindegyik ház ien kibaszott mély.. matx lenne sztem a legjobb méret, de nézzétek meg az matxes házakat. Úgy vannak megcsinálva, hogy 50cm hosszúak..
-
Zefír
őstag
válasz
chesterboy #2353 üzenetére
Aki dianát szív abban ne bízz xD
Amúgy érdekes ház, nekem nem jön be, de nem is ronda.Enneka srácnak is olyan lapj avan mint nekem, és 4.8at kapott a vga.. Aerora.. Nem hiszem el.. Nekem miért ien szar? 3.8:S
a nevében is benne van hogy ez kúl
-
Zefír
őstag
Srácok nagyon jó választás volt ez a 9300as zotac, az integrlt karija gecijó... Cod6 ozok rajta, igaz minden közepesre van állítva de 1440*900ban szépen viszi a 26fps-el a gamet,és a folyamatos játék érzetet kelti.
Bár rohadt meleg a gpu :S idle 70 fok:S -
-
Zefír
őstag
HÁt alaplapnál, nem ien egyszerű ott ezt nem lehet megcsinálni, maximum tudsz venin olyan elosztót, amin van egy ksi ellenállás ami 7v-re lejátssza a feszt. De 5v-sről nem hallottam még.
Szerk:
Csak én szopok a zotac lapoknak az integrált hangjával? Ugyanis feltettem a win7-et. LEszedett drivereket, aero-ra kaptam alegkevesebbet, 4 potnto játékra 5.2-t kapott a kicsike.
Hang sehol semmi.
Szedtemle zotac oldaláról, na a hang mostse jobb, viszont az aerora csak 3.8at kaptamSzerk 2: Most ahang végre jó volt egy új driver+ resi és már halldotam is az msn-t + a winfost
-
Zefír
őstag
Ez király, remélem majd még lesz ien ha már kész leszek, énis majd benevezek egy ien távkapocslóra.
Jól vettem ki aszavaidból hogy rálehet másik távirányítóra hangolni?
Csak azért kérdezem, mert 1hónapja vettem egy ien "multi" távirányítót, mert a grundig az @nyázott és nem megy felfele csak lefele
Na és akkor elvileg rálehetne ien multi távkapcsra hangolni?Amúgy még kicsit odébb van az hogy készen legyek a géppel, most -10ezer be vagyok
tanulok, meló nincsen, így nehéz haladni, de most ezt a 10est össze tipmixelem
-
Zefír
őstag
Köszönöm uraim!
Mától hivatalos tagja vagyoka topiknak
Zotac 9300 wifi
30k-ból kijöttem. -
Zefír
őstag
Na srácok, nem tudom hogy mikor lesz meg az alaplap. Most akitől venném, beszámítja a mostani lapomat, de egyszerűen nem tudok vele egyeztetni,
Nincsen csepeli ember a topikban? -
Zefír
őstag
Nekem nemis lennének jók ezek a tápok, egy 4670 load 200w-t eszik, szóval egy 200w-os is megbuggyanna alatta:S
-
Zefír
őstag
Szeritnetek mennyi watt kelene egy 4770, E5400, 2*2gb 800mhz, 9300as zotac lap, egy wd vinyó, + 1 dvd író. Szóval szerintetek ez menniyt fogyaszthat?
-
Zefír
őstag
Nem kel valakinek egy zotac g31 es matx es lap???
Nem tudom kifizetni a 9300at -
Zefír
őstag
Teljes mértékben egyet értek veled!
Nekem ez a lian li régi álmom, és elhatároztam most hogy veszek egy ien házat, de hát itx..
Szerintetek egy MCP73T-I lap mennyire lenne jó?
Az zavar hogy csak 2gb ramot fogad, az hogy tuning az semmise megy rajta azt lesz@rom,
De mondjuk én cod6 ozok, és nembiztos hogy 2gb rammal jól ellennék én itt win7 alól..
win7, msn, vírusírtó, esetleg wmp, skype, steam, ezek mindig mennek, mozzilla. ezek alapból futnak a gépemen és ez eszik vagy 1gb-ot..szal nemtusom hogy játéko menyire mennének.Vagy nem tudja valaki hogy ZOTAC nVIDIA 9300 WIFI et hol lehet venni?
-
Zefír
őstag
matx es zotac g31 em van
Igazából nem nagy, csak Ebbe nem fér bele.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan itx es lapot mondani ami:
-magyar országon kapható
-2*2gb ramot kezel 800mhz
-c2d /quad cpu-t fogad
-és vga is mehet beleMert találtam egyet, ugye ami killhates kolléga gépében van /volt de azt ha minden igaz akkor ma eladta.
Ötletek, hogy mit is vehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest