- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz
#90996736 #389 üzenetére
alulfeszelni,sőt feszt emelni is lehet szépen.
perpil egy x2 4200 van benne,erről azt tudom elmondani,hogy sajnos alulfesz esetén nem működik a cnq...legalábbis csak a szorzót veszi vissza. (rmclockal gondolom menne,azt még nem próbáltam)
azért én még reménykedek,mert más desktop lapnál se ment k8-al csak k10el ilyen esetben.
a biosban van CPU VID és CPU fesz állítási lehetőség is,mindkettőt próbáltam.egyébként dübörög a cucc,az ipon tesztben olvasható FET-melegedést nem tapasztaltam még,éppcsak langyos a cucc.az északi-déli híd sem túl forró,kézmeleg,ami szerinten nagyrészt az AthlonII gyári hűtőnek köszönhető,ami minden irányban ad egy kis légmozgást
fogyasztás elég barátságos,22-es monitorral üresben 96w,everest cpu-fpu-ram-hdd tesztnél 130-140w között kéri a betevő falatját
-
-
törölt tag
válasz
Solicidium #390 üzenetére
remek
már csak lapot kéne tudni valahol megvenni ... e-s procival (lecsúsztam az ebayes dologról)
-
törölt tag
válasz
adorjant #380 üzenetére
meg tudnád nekem (meg még párunknak) nézni. hogy tudsz e benne alulfeszelni processzort? pontosan milyen procid van a lapban? alulfeszelésnél mennyit tudsz és mennyire stabil a rendszer? órajelet vissza kell venned? CnQ is működik alulfeszeléskor?
egyelőre ennyi
előre is kösz a válaszokat
-
Mercutio_
félisten
Annyi van, hogy az alaplapi 3D teljesítményt egy passzív és kisfogyasztású kártyával megduplázhatod, így szélesebb választékú régebbi játékkal játszhatsz
Illetve ahol nincs dedikált memója az IGP-nek, ott így felszabadul a memóriából lenyúlt kapacitás és sávszél.
Erősebb kártya sebességénél már nem számottevő az integrált plusz kapacitása, sőt néhol visszafogja, mivel a diszkrét kártyának az integráltra kell várnia. -
hito
nagyúr
válasz
KillHates #383 üzenetére
Te Kill...vicc vót
Gondolod, hogy komolyan mondtam hogy a wifi oszt/szoroz?
Az az igazi betyár proci...fogyiba jóval kevesebb a sima 8200-től, nem? De miért nem tartottad meg a 9450-et
Közbe meg a #379-et visszaszívtam, elnézést mindenkitől. Körbejártam a hSLI/hCF témát és azt kellett látnom, hogy hiába, nincs jobb megoldás a jelenleginél. J&W 780G-vel az a baj, hogy 3200-es ATI van rajta, ha azt párosítom egy HD3470-el akkor is max. 2500 kemény 3dmark06 pontom lesz.
8200-es Zotac megintcsak azért nem megoldás, mert azon meg x1-es a PCI-e. Tehát jelenleg hybrid témában (legalábbis ITX lapoknál) még mindig a harmatgyenge 9300+8500GT a legerősebb (már sikerült elérnem a 4000 pontot 3dmark06-ban).
-
IamMenyus
tag
üdv!
véletlen futottam bele ebbe a témába,
nekem egy sg-05 kuckó figyel odahaza az íróasztalon, benne az alábbi konfiggal:Zotac9300itxWifi (wifi modul a fiókban)
E8400
2x2GB Kingston HyperX
Sapphire HD5850 / 1GB
WD velociraptor
(DVD-re nekem nem nincs szükségem)
Asus Xonar U1 usb hangkártyaA gyári 300W-os FSP táptól eleinte én is fáztam egy kicsit, de utólag lemértem,
a fenti vassal a 230V oldalon eddig még sosem ment 191W fölé;
idle 54~70W, játék közben tipikusan 170W.
(Intenzívebb tesztekkel azért nem kísérletezem egyelőre)menyus
-
adorjant
őstag
a tápnak mennyi egészséges,hogy kb 1-2 centi rés van a ventije és a fölötte levő vinyó között?
mert még soha nem éreztem langyos levegőt kifújni,de most egyfolytában... -
hito
nagyúr
Közérdekű közlemény:
Cserélném ZOTAC 9300 wifi lapomat hasonló tudású AMD-s deszkára!!! Elvárásaim: alaplapi VGA (hCF, vagy hSLI támogatással), minimum x4-es 2.0-ás PCI-e, 4GB DDR2 ram-ot azért tudjon kezelni, alaplapi wifi nem ártana (de sztem ez csak zotac-éknál van), 1066MHz FSB, OC legyen!
Bármilyen ajánlatot szívesen veszek, legfejlebb nemet mondok. Ha jófajta AMD-s procid is van hozzá, akkor beszélhetünk az E7200-mről is
Előre is köszönöm, várom a hosszan kígyózó sorokat
-
adorjant
őstag
végre megérkezett tegnap a minix,össze is dobtam a gépet gyorsan.
nem volt egyszerű,2 vinyó+optika,eléggé teltház van odabent...
egyelőre gyári hűtőt dobtam fel,minimális pasztával,úgyhogy most még kicsit melege van a procinak...mondjuk sztem amúgy is az leszami meglepett,hogy a 800mhz cl6 notiramok egész gyorsak,rosszabbra számítottam.
amint tudok,rakok fel pár képet,illetve majd egy alaposabb tesztet is tervezek.
-
hito
nagyúr
Köszi a képeket, gyönyörűséges
Ma jártamban-keltemben (hardverkerben) belebotlottam egy gyönyörűségbe:
És slot-in drive van benne gyárilag ami meg a végzetem
Nagyon igényes, de szerintem azzal a 40eFt körüli árral egy picit elszálltak, legalább egy 300W körüli táp elférhetett volna ennyiért benne
Nálam még mindig SG05 a befutó, de most ez a kis Nexus azért megingatott.
Mercutio: hidd el én lennék a legboldogabb ha lenne ilyenekre időm, de ha arra járok valamikor írok előtte és tesztelhetjük a zsugát a gépben
-
toldy
őstag
válasz
KillHates #369 üzenetére
Nem rosszak
nyunyu: a 2. az nem jön be de a pico lap az tetszik
Egyébként azért néztem a nano itx-t mert az még használható, egy intel ULV-s proci van lapra forrasztva és egy 4500hd felel a megjelenítésért ami azért szerintem jobban használhatóak mint egy Z atom+ gma 500, szerintem. ( illetve nem utolsó sorban tetszik az a silverstone ház)
-
toldy
őstag
Gyerekek, a helyzet az hogy meguntam a mini-ITX et. TÚL NAGY !
Az új kiszelt szabvány a nano-ITX ( tudom hogy van pico-itx is de az csak via c7 procival). Ebböl van. Via C7 / AMD Geode / Intel Atom és Intel ULV procis lap. -
mellé
-
törölt tag
nah, nézzétek csak, egy AMD 240-es logoutos cikk
-
törölt tag
válasz
Solicidium #361 üzenetére
most nézem csak ... fLess tesztjében alulfeszelték az X2-eseket, és még úgyis ment a CnQ Asus M4A79T Deluxe alaplap (BIOS v0902)-ban. Mondjuk 1.2V-on konkrétan 6W-ot jelentett ez (112W <-> 118W) ... míg a normális feszültségen a CnQ/üresjárat között 12W-ot (133W <-> 145W) (teszt)
-
törölt tag
válasz
Solicidium #361 üzenetére
Ez kissé hihetetlennek tűnt, ezért az Athlont kipróbáltuk "alulfeszelve", még 1,2 V-on sem tapasztaltunk instabilitást.
kb ugyenezt próbálnám ki e-s procival. remélem Zodo megerősít benne hogy meg lehet oldani ezt az ő MINIX lapjában.
szerk.: egyébként ebay-en nem gondolkodtál hogy beszerzel egyet? épp most alkudtam egy 235-e -re ... igaz USA-ból jönne, de ahogy most áll kb 10500Ft-omba kerül majd (postaköltséggel együtt) (hacsak vki följebb nem viszi). Ennyit szerintem már idén biztosan nem fog esni itthon az ára - még ha elérhető lesz is a 235e.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
#90996736 #360 üzenetére
Hát mivel az Athlon II x2 240e csak több hét alatt beszerzhető (és remélhetőleg már kedden meglesz a lap) én a phenom II x3 705e-n gondolkodom egyelőre. Ha lehetne alulfeszelni úgy hogy megy a c&q, nem lenne kérdés az athlon II x4 620 esetleg egy sima athlon II x2 3ghz-es (de szerintem lemonodok a kétmagosokról, mert egy ideig nem kívánok ezután procit cserélni).
Ezt az e-s ellenére alulfeszelnéd ezt hogy érted? Az e-st még megpróbálnád alulfeszelni hátha vagy e-s helyett inkább "sima" cpu-t feszelnél alul kvázi-e-ssé? -
törölt tag
válasz
Solicidium #359 üzenetére
... mert ugye fent kiemelték a többiek, hogy az ITX-es Intel alaplapok nem tuningbarátok (nem tudnak benne procit alulfeszelni), árkategóriától függetlenül. Itt azért remélem ez nem így van. Én mondjuk e-s Phenom/Athlon ellenére valószínűleg alulfeszelném.
-
törölt tag
nem tudom, ilyesmin már fenn sem akadok
ha nálam lenne és én építeném össze esélytelennek találom h nálam föntmaradjon
szerk.: inkább az a durva, h ilyen low profile házba ekkora hűtő felkerülhetett a CPU-ra. és ráadásul hőcsöves. a MINIX gyárt ilyeneket vagy vki más is?
hajlanék egy olyan megoldásra amit egy nemrég nálam vendégeskedő Dell Optiplexben láttam ... szívta a levegőt a procihűtőről (egy Prescott magos Celeronról) és mivel szívta ezért mindenhol máshol is átáramoltatta a levegőt amik meg oldalról szivárogtak be. Valahogy nem tetszik az, hogy a procira fújja és egyből kintről szívja a levegőt a procihűtő ventije. Gondolok itt a porosodásra.
-
törölt tag
nem tudom már melyikőtök kérdezte, hogy vajon beépített tápja van-e a MINIX LX-01-esnek ... végre találtam róla belső képeket. Szerintem ezek önmagukért beszélnek (klikk a gallery-t)
nofene, valahogy nem megy a direkt linkelés ... sebaj, klikk Casings > MiniX LX01 Mini-ITX casing > gallery
és ott lesznek a képek.
-
ssolitude
őstag
válasz
Solicidium #50 üzenetére
szerk
-
törölt tag
válasz
#90996736 #345 üzenetére
vajon azok a RISER kártyák amiket a fenti oldalon a házaikba lehet rendelni, jók PCI-Express alaplapokhoz is ... ? mert a bővíthetőséget főleg úgy oldják meg, hogy RISER-bővítményekkel "ráfektetik" az alaplapok főlé ... de eddig csak hálókártya meg hangkártya megoldásokat láttam a képeken.
-
törölt tag
tegnap böngésztem és láttam hasonló tápot ... valami EAB / CAB -nek tűnik kicsit kinagyítva.
kicsit más: ezt láttátok már? csak árat nem tudtam még kicsiholni az oldalból, de rengeteg féle pofás mini-ITX házaik és még sokfélébb "pucér" és kis mütyür tápjaik vannak (vagy legalábbis rendelhetőek tőlük).
-
nyunyu
félisten
Ha erre rányomok egy HD4670-et(tehát nem kell neki külső táp), akkor kompromisszumok nélkül mehet, ugye? vagy ehhez spéci ház is kell? ATX táp helyére miképp lehetne berakni? Az jóáras Codegen mini-ITX házba menne.
Ja, hogy abba befer a rendes ATX tap? Errol eddig nem volt szo.
Akkor vegyel egy sima tapot, taptopikban tobbet tudnak mondani, mi az ami nem draga, es kis terhelesnel teljesen csendben van.
En valami OEM Seasonic-ra voksolnek (pl. SS-300ET), de az errefele nagyon nem forgalmazzakSFX-et altalaban mini hazakban szoktak hasznalni, ATX helyere nem tudod rogziteni, mivel mashol vannak a csavarlyukak.
(Azt hittem, egyedi hazba lesz, azert hoztam elo az SFX-et.) -
CHIPman
nagyúr
Ebben gondolom már nem külső. A gyártó oldalán nem írnak semmit ezekről, pedig elég jók lehetnek. Egy ilyen 200W-ossal(ha minőségi a táp) egy elég ütős konfigot össze lehetne dobni HD4670-nel.
Ez meg egy 220W-os táp egy DTK házban. Nem mond senkinek semmit az a jel? -
CHIPman
nagyúr
Ebben milyen táp lehet? Ha külső, akkor igencsak megérné, csak kérdés a minőség.
-
zodo
nagyúr
Ha erre rányomok egy HD4670-et(tehát nem kell neki külső táp), akkor kompromisszumok nélkül mehet, ugye?
Igen, mehet rá.Azt nem tudom, hogy fogod rögzíteni, de biztos megoldható.
Max. készítesz egy adaptert hozzá.
(Mármint a táp felfogatására szolgáló lemezlapra gondolok.)Azzé, szépen megkérik az árát.
Anno 5k-t vettem itt a Ph-n egy zsír új, ajándék Chieftec 245W-os tápal. -
-
nyunyu
félisten
SFX táp mit takar? Nem értek ezen a nyelven.
SFX formatumu tapot
Joval kisebb helyet foglal, mint egy rendes ATX. (15x8.6x14 helyett alig 12.5x6.4x10 centi)Pl. elobbi Delta az SFX.
Sajnos nem tul gyakori meret, de 300W-os Deltat lehet kapni Chieftec alneven, valami 7+fa az uj ara.
-
nyunyu
félisten
max raberhelsz egy ATX12V-t
Veszel egy csatlakozo hazat, meg bele 4 tusket. (Pesten Lomex, HQVideo, Budan Mikronika...)
Taprol levagod valamelyik felesleges csatlakozot. (mi a floppytapot szoktuk, de az lehet, hogy kell neked a slim ODDhez, inkabb kerits egy molex Y elosztot, aztan egyik agrol vedd le a csatit.)
Sarga es fekete drot veget hajlitsd vissza kb. 4 centinel 180 fokkal.
Blankold meg a veguket, meg a visszahajtott reszt kb. 1 centire.
Fuzd be az egyik tuskebe a visszahajlitott reszt, masikba a drot veget.
Valahogy igy nez ki most:Fogoval hajtogasd ra a tuske fuleit a drotra, es jol szoritsd ossze, hogy ne tudjon kicsuszni.
Tord le a tuskeket a fem szalagrol
Told be a 4 tusket a csatiba ugy, hogy a 2 sarga legyen a rogzitoful feloli oldalon, 2 fekete a masikon.
Leirni tovabb tartott, mint megcsinalni...(Atom klubban irtam, csak kepfeltoltesrol jol elveszett a kep
)
-
CHIPman
nagyúr
65W-os és 96W-os Delta és FSP cuccokat a házba szerelve is tudnék tenni. 120W lenne a minimum, csak nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani, hogy ne halljam.
19k-ért láttam FSP ZEN 300-ast, ennél olcsóbb kéne, ha már kisebb.
Amúgy valami ilyesmit képzeltem el:
X2 215
JW Minix 780G-SP128M
2x2GB noti DDR2
1TB 5400RPM
esetleg ODD
Ha meg adott a lehetőség(tápilag), akkor egy HD4670 Ultimate is mehetne bele.
SFX táp mit takar? Nem értek ezen a nyelven.
Esetleg egy normál ATX tápot 8cm-es ventivel lehetne annyira halkítani venticserével, hogy az 5400-as winyó elnyomja a hangját? -
nyunyu
félisten
Milyen passzív tápok vannak forgalomban Mo-on? Az FSP ZEN 300 és 400W-osról tudok.
Mire kell?
80W-os Morex keszlet, 16-17+fa kornyeken, arra max raberhelsz egy ATX12V-t (*), mert gyarilag nincs rajta. (Intel lapok nem indulnak el nelkule)
Elvileg van 150W-os is, amin berhelni sem kell, de az rohadt draga.Vagy tetszoleges PicoPSU+megfeleloen eros 12V adapter.
Ha meg olcson akarod meguszni, akkor szerintem barmelyik SFX tap, nem hinnem, hogy 100W terhelesnel olyan borzalmas hangjuk lenne, ha meg megis, akkor uj ventivel halkithato.
*: Valamelyik miniITX lapos topikban mar lerajzoltam, persze most nem talalom
-
nyunyu
félisten
válasz
KillHates #327 üzenetére
Most Molex vinyotapra gondolsz, vagy floppyra?
Floppycsati ugyanis nem Molex, hanem Berg rendszeru.
Molex-2 SATA eloszto sima ugy, szerintem barmelyik sarki szamtechboltban van.
Ha meg az a baj, hogy keves az 1 Molex, ahhoz eloszto is parszazas tortenet. -
toldy
őstag
Szerintetek melyik jobb választás? Atom z530@1,6 ghz+US15WP ( Intel® Graphics Media Accelerator 500, nem tudni hány mb max ) vagy Via C7 Eden@1,5 Ghz+VIA CX700M (VIA S3 UniChrome Pro II 3D Graphic Engine Shared system memory up to 128 MB)
-
canniball
nagyúr
válasz
wassermann #312 üzenetére
Na most a tervezők vagy nem gondoltak ezekre a "kuriózum miatt építő" emberekre, vagy úgy voltak vele hogy aki ilyet akar az majd megoldja az ilyen apróbb problémákat is.
Nekem is fő a fejem a Modecom Feel202 házam miatt, hogy nem tudok beleapplikálni egy 120-as ventit... -
Mercutio_
félisten
válasz
KillHates #325 üzenetére
Mármint dupla széles
KárAhogy nézem a passzív egyslotosak meg felül ütköznek
Tehát a táp egy alap gépet amire 1 vinyó van kötve, és olyan VGA van benne aminek nem kell külső táp simán elvisz
Létezik olyan elosztó ami s-ata tápból csinál 2 s-atat?
Ha igen akkor kellene nekem az a táp, ha pesten át tudom venni -
-
Mercutio_
félisten
Aham, ami engem érdekelne, hogy egy HIS IceQ 4670 befér-e a házba
az ugyanis kifelé fújja a GPU által termelt hő nagyrészét
Észak-pest távol van tőled? Esetleg egy próbát a 4670-emmel megejthetnénk -
toldy
őstag
válasz
Solicidium #321 üzenetére
Nem is fogom, ha tudok szerzek előlapot, ha nem akkor meg vágatok magamnak aluból és felcsiszoltatom valamint eloxáltatom hogy szép fekete legyen, a házat is akarom porfestetni stb, de ez még odéb van, az off abbahagyom
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium #319 üzenetére
Hát igen, nekem is tetszik csak én azelött raktam össze mielött megjent
-
törölt tag
válasz
KillHates #272 üzenetére
#272 KillHates
- nálam ez még olyan kirakatnézegetés csak, amíg nem vagyok ott a boltban és nem fizettem addíg nekem ez sosem lesz biztos
egyébként low profile ATI-t a felületes keresésemmel ilyen kategóriában nem találtam. ti tudtok valamiket ajánlani? (ha nem is mostanra, akkor későbbre, amikor elszánom magam)
#275 Solicidium
- nyilvánvalóan azért nyomom ilyen naívan az argep.hu-s árakat mert még el sem kezdtem utánajárni h mi hol van boltokban ...
#288 vegyszer
- pontosan
nem gondoltam volna hogy van még pofás mini-ITX ház ilyen olcsón. modecom, lc-power házak vagy nagyok vagy túl kompromisszumosak vagy nem tetszenek (annyira mint ez). legalább van mégegy ami közül lehet választani ízlés szerint.
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium #300 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm
Akkor kell szerezni egy ilyen előlapot az sg05ömre -
wassermann
addikt
válasz
canniball #310 üzenetére
"... nem jellemző hogy ilyen házba ekkora VGA-t akarjon rakni az ember. ..."
Ha halk HTPC-nek, szervernek szánja az ember teljesen igazad van. Azonban, ha valaki a kuriózum miatt épít ilyen MINI-t vagy esetleg egy táskába hajítható GAME PARTY gépet épít akkor annak is jól jön a mini-ITX
-
canniball
nagyúr
Azért nem jellemző hogy ilyen házba ekkora VGA-t akarjon rakni az ember... Nekem pl. nagyon megfelel az integrált, az semmiféle hűtést nem igényel.
Ráadásul a Spire nem tervezi, csak címkézi a házat. -
wassermann
addikt
"Melyik az a venti, amiből 1db 8 centis és 1db 12 centis hangja egy 3,5-ös vinyóéval vetekszik? Coolink?"
Ha a chipset támogatja a "Speedfan"-nal bármilyen PWM-es ventivel csodákat lehet művelni. Nekem a D945GCLF2-n egyetlen venti normál állapotban 15%-on. Csak indulásnál van hangja, mert a Win betöltődése után másodperces lépcsőkben megy le 100%-ról 15%-ra.
-
hito
nagyúr
válasz
KillHates #303 üzenetére
Őőőrült
Képek és hőfokok is jönnek este. Zajszintet nem mérek, szerintem az egészségügyi határérték fölött van
Olyan szívesen megkérdezném Spire-éktől, hogy milyen szempontok alapján sikerült meghozni ezt a remek döntést
Mi lehetett az ok amiért ilyen csúnyán kib***tak a kedves vásárlóval (meg persze a vásárló is magával, hogy figyelmetlen volt és megvette)?
Valakinek valami tippje van erre a dologra, mert esküszöm nem hagy nyugodni. Miért a PCI-e sín oldalán van fele annyi hely az oldallaptól és miért a másik oldal van szellőzés okán kilyuggatva
-
hito
nagyúr
Nyah nekem meg belekerült a 4850-es zsuga és bírja a táp
Hát mit is mondhatnék, nem egy csendes és hűvös darab így a gép
De legalább van benne kraft.
A gondos tervezésnek köszönhetően fúrhatom ki a gép oldalát, ugyanis a sokeszűen a Spire Powercube azon oldalát lyuggaták csak ki ahol nincs semmi. Ráadásul a PCI-e felőli oldalán van kb. 2,5cm, míg a másik oldalán ahol semmire nem kell a hely, ott van 5cm
Vagy minden alaplapnak (ITX) más oldalán van a PCI-e sín?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged