- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Felturbóztam kicsit a NAS-om (tudom, hülye dolog, miközben árulom
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...
Aki eSATA csatlakozóra vágyik egy D201GLY / Atomos konfigjánál, annak bátran tudom javasolni a Delock 70156 PCI kártyát. VIA chipes, low profile (LP hátlapot sajna nem adtak hozzá) és jó a sebessége is. A telepítés pár kattintás volt, a RAID funkció BIOS mellett Windows-ból is menedzselhető. Olvasási tesztet csináltam eSATA-n keresztül egy 1 terrás Green Samsung külső vinyóval, 85-90 MB/s eredményeket kaptam vele. Értékelés: 9.5/10 (LP hátlap hiánya miatt)
A másik szerzeményem egy Scythe Bay Rafter 3.5. 5,25" helyre építhető be vele 3,5" lemez, illetve az aljára 8-9-12 cm-es hűtő szerelhető. Egyszerű műanyag cucc, de nagyon ötletes, ez is tetszik.
Erről jut eszembe, az Asrock ION lapon az eSATA portokat nem sikerült működésre bírnom WinXP alatt, a manual szerint XP alatt nem megy. Ennek az oka, hogy az eSATA portok csak AHCI módban érhetők el, AHCI driver viszont nincs XP alá.
Valakinek sikerült megoldást találnia erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Airsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest