Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Felturbóztam kicsit a NAS-om (tudom, hülye dolog, miközben árulom
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...Aki eSATA csatlakozóra vágyik egy D201GLY / Atomos konfigjánál, annak bátran tudom javasolni a Delock 70156 PCI kártyát. VIA chipes, low profile (LP hátlapot sajna nem adtak hozzá) és jó a sebessége is. A telepítés pár kattintás volt, a RAID funkció BIOS mellett Windows-ból is menedzselhető. Olvasási tesztet csináltam eSATA-n keresztül egy 1 terrás Green Samsung külső vinyóval, 85-90 MB/s eredményeket kaptam vele. Értékelés: 9.5/10 (LP hátlap hiánya miatt)

A másik szerzeményem egy Scythe Bay Rafter 3.5. 5,25" helyre építhető be vele 3,5" lemez, illetve az aljára 8-9-12 cm-es hűtő szerelhető. Egyszerű műanyag cucc, de nagyon ötletes, ez is tetszik.

Erről jut eszembe, az Asrock ION lapon az eSATA portokat nem sikerült működésre bírnom WinXP alatt, a manual szerint XP alatt nem megy. Ennek az oka, hogy az eSATA portok csak AHCI módban érhetők el, AHCI driver viszont nincs XP alá.
Valakinek sikerült megoldást találnia erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), gondoltam megosztom a tapasztalataim...