Új hozzászólás Aktív témák

• Enton

addikt

válasz Andrewhouse #20940 üzenetére

Nekem assziszem pont egy shuttle ház hozta meg a kedvem az ITX-hez, rögtön tudtam hogy ez az én méretem még kompromisszummentes játékgépépítésre.
    Mire meglett így ezek után a mostani kiskonfig addigra már jóval elterjedtebb lett hétköznapi használatra is a Mini-ITX méret, így meg tudtam töredék árból építeni a gépet, mintsem vettem egy shuttle-t, mint ahogy a legelején kigondoltam.
    Ha tud MSata SSD-t kezeni akkor végülis már csak a 250-es táp az ami kevésnak mondható egy izmosabb VGA-hoz, sajnos a 500-as táppal elkérnek még egy plusz 20-ast kb, a régi szériáknál ennyi volt a különbség árban, csak 500-as idehaza szinte sehol nem is árultak. :(
    80000-es ár meg 500w-os SFX "halk" táppal meg már annyira nem éppen kecsegtető, hiába a kompakt méret, ha ezt már külön házakban meg lehet oldani, picivel nagyobb méretben jelentősen olcsóbban.
    Amúgy ha megengedhetném magamnak már rég lenne egy ilyenem, de havi 100e-ből meg kell nagyon fontolni mire mennyit költ az ember, sajnos. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés