- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
#22145024 #11284 üzenetére
Otthon ismerek olyan céget akikrôl tudom hogy meg tudnàk csinàlni, de itt nem is tudom hogy keressek ilyet mert még nyelvi gondok vannak (nem kicsit). Ezért szeretném lemodellezni, hàtha utàna én is le tudom hajtani, ha nem is elsôre. Ezekben a programokban meg lehet adni az anyagminôséget is, és az alapjàn szàmìt terìtett méretet?
Hôcsövet a Conradnàl làttam. Nem tudom hogy milyen minôség, nem ismerem, csak tudom hogy van. Az àrakra viszont rosszul emlékeztem, 2000-3500 Ft, bàr a 3 mm-esekkel nem pròbàlkoznék.
Nekem a 6 mm àtmérôjû, 250 mm hosszù a legszimpatikusabb, az 2600 Ft, de ha 5 db-ot veszel akkor màr csak 2400/db. Annyi jò is lenne hogy jòl szét lehessen terìteni a hôt a burkolaton. Egy Brazost szerintem megfagyasztana.
Bordàt meg bàrmelyik elektronikai szaküzletben lehet kapni, de ha szerencséd van recycling telepen olcsòbban is meg lehet ùszni
Szerk.: Hôcsôre a màsik megoldàs hogy keresel olyan gyàri hûtôt amiben kb ùgy kanyarognak ahogy neked kell, és emellett nem dràga tìpus, aztàn iràny a hardveraprò. Arctic Accelero S1, S2 pl pont jò, és pàr ezer forint apròn. Mondjuk ezeket nem is biztos hogy szét kell szedni, ha gyàri àllapotukban esetleg beférnek a hàzba...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest