Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz #22145024 #11284 üzenetére

Otthon ismerek olyan céget akikrôl tudom hogy meg tudnàk csinàlni, de itt nem is tudom hogy keressek ilyet mert még nyelvi gondok vannak (nem kicsit). Ezért szeretném lemodellezni, hàtha utàna én is le tudom hajtani, ha nem is elsôre. Ezekben a programokban meg lehet adni az anyagminôséget is, és az alapjàn szàmìt terìtett méretet?

Hôcsövet a Conradnàl làttam. Nem tudom hogy milyen minôség, nem ismerem, csak tudom hogy van. Az àrakra viszont rosszul emlékeztem, 2000-3500 Ft, bàr a 3 mm-esekkel nem pròbàlkoznék. :D Nekem a 6 mm àtmérôjû, 250 mm hosszù a legszimpatikusabb, az 2600 Ft, de ha 5 db-ot veszel akkor màr csak 2400/db. Annyi jò is lenne hogy jòl szét lehessen terìteni a hôt a burkolaton. Egy Brazost szerintem megfagyasztana. :D Bordàt meg bàrmelyik elektronikai szaküzletben lehet kapni, de ha szerencséd van recycling telepen olcsòbban is meg lehet ùszni :DDD

Szerk.: Hôcsôre a màsik megoldàs hogy keresel olyan gyàri hûtôt amiben kb ùgy kanyarognak ahogy neked kell, és emellett nem dràga tìpus, aztàn iràny a hardveraprò. Arctic Accelero S1, S2 pl pont jò, és pàr ezer forint apròn. Mondjuk ezeket nem is biztos hogy szét kell szedni, ha gyàri àllapotukban esetleg beférnek a hàzba... ;]

Új hozzászólás Aktív témák