Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Pista0001 #11285 üzenetére

"de itt nem is tudom hogy keressek ilyet mert még nyelvi gondok vannak (nem kicsit)"
    akkor próbáld meg a "sheet metal work" string alapján, lokalizálva az adott régióra

"hàtha utàna én is le tudom hajtani"
    Hol, a kredenc szélén, húskloffolóval? :)
    Bízzad szakikra, ők ezt csinálják egész nap. Ha spórolni akarsz, inkább a tervezéssel tölts több időd, hogy minnél könnyebben gyártható, illetve bolondbiztos legyen. De ez persze szigorúan szvsz... :K

Meg olyan progival tervezz, amit az adott cég natívban tud kezelni, így a hajtási paramétereket könnyel ráhúzzák majd a modelledre

"Ezekben a programokban meg lehet adni az anyagminôséget is, és az alapjàn szàmìt terìtett méretet?"
    igen, de csak natívban megy gördülékenyen, Ha vmi köztes formátumot adsz, akkor plusz órákat számolnak fel...

Hőcső:
    csak régebben volt vmi topic /tán itt a PH-n/ házi gyártású hőcsövekről, ott a gyáriakat is kivesézték, és nem volt egyértelmű, hogy az egyszer már készrehajtott csövet lehet-e még tovább nyomorítani, vagy annyira sérül(het) belül porózus réteg, amitől lényegesen csökken a hőszállító képessége. Ami meg nem ilyen porózusos izével megy, annál meg nem is volt mindegy hogy mennyire vertikálisan áll az egész, illetve milyen útvonalon.
    De érdekel engem is, hogy milyen a konrádos, máshol amúgy se nagyon van készleten.
    Az ebay-es kínai meg lehet hogy csak sima lezárt cső :D

A második megoldásoddal csak annyi a gondom, hogy vmi úgyis ütközni fog. Ált így lesz az ember egyik szekrénye tele leamortizált gyári hűtőkkel. De akkor már késő... ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés