Új hozzászólás Aktív témák

• dtsdexter

csendes tag

Na egy olyan kérdésem lenne, hogy (rendbe hoztam az elektronikát, mindenhol stimmelnek a pólusok +/-, most már jók az indexek, a műszerfal vissza jelzők duda stb)

Kapott új:
    Gyújtótrafót
    CDI-t
    Gyújtásalaplapot
    Utólag: Feszültség szabályozó.
    Akkumlátort
    3 új gyertyát (BR7HS gyári, BR8HS NKG, BR9HS NKG)

Legutoljára mikor jöttem haza, egyszerűen megállt menet közben és nem is indult el. Akkor ugye a teljes elektronika elszállt, se index se lámpa, bár az önindító üzemelt, de azon kívül semmi. Ekkor már benne volt
    az új CDI, Gyújtásalaplap, Feszültség szabályozó , gyújtótrafó: 14km-ert ment el.

Na most, hogy mindent rendbe hoztam, továbbra sem ad szikrát a gyertya. Próbáltam kombinálva, a Gyújtótrafókat régi/új; CDI régi/új; Akkumlátor régi/új, és az összes gyertyával. A gyertya pipán van feszültség, sőt a gyertyán a középelektródán is van feszültség, bár érdekes, hogy a BR7HS-n folyamatos 12v+ van míg a BR8HS-ne fel le mászik folyamatosan 2V-12V+-ig míg a BR9HS-n szintén stabil +12V mérhető a középelektródán, viszont szikra továbbra sincsen.
    Egyetlen amit nem tudta variálni az a Gyújtás alaplap. (Testkábel a blokkon rajta, vadonat új, ill a CDI-on is)

Mire feltettem volna a kérdést, rá jöttem a feszültség szabályozót felejtettem ki, azt is meg kell néznem még, ill az önindító relét, bár az pörög, úgyhogy az működik gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák