- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
dave93 #18349 üzenetére
Nem nekem kell,csak T.Attilának linkeltem,hogy mire számíthat ha 150e Ft összeget akar rászánni egy rendszámos motorra.
Ennyiért legfeljebb papír nélkülit vehet ami elég rizikós,mint ahogy már a többiek is említették vagy külföldről behozott(150-ért még ahhoz is kevés szvsz) de azt még meg kell fejelni vagy 60 ezerrel,hogy papírja legyen. -
-
akos3
addikt
Ma elővettem a Ciberém. Akksi be, azt pöccre indult.
Egyből mentem is vele egy nagyobbacska karikát a környéken. Jövő héten elviszem átnézésre, h szezonra minden jó legyen rajta, gondölom egy olaj csere meg ilyenek nem árt..
Ti már régóta nyúzzátok? Már 1-2 hete jó idő van -
zsolt19900
őstag
válasz
runner 125 #18334 üzenetére
4l még elfogadható
köszi a tippet, lehet tényleg, hogy elégséges a hangos navi is
erre nem is gondoltam
-
-
T.Attila
csendes tag
válasz
dave93 #18329 üzenetére
Az nekem meg sok úgy. reg.adó, műszaki vizsga stb...
Tudtok olyan robogót ajánlani aminek elég nagy a csomagtartója? "tudom vegyek rá hátsódoboz" de azon kívül is kellene az ülés alatt.
árban már lehet 150.000ft ig.
A lényeg: vízhűtés, csomagtartó, megbízható,nézzen is is valahogy.és eltudjak vele menni 300km-t 1 nap vagyis minden 2 héten pénteken 300km hétfőn pedig vissza..
-
válasz
Newyorker #18335 üzenetére
kepesmotor.hu illetve hasznaltauto.hu ahová érdemes felrakni, esetleg még az expressz.hu
Szerintem írd le a hirdetésbe a történetet, hogy x éve még napi szinten használtad, azóta állt x-t évet és most nem indul be, lehet hogy nincs nagy baja, de nincs időd vele foglalkozni. Talán ez így jobban hangzik mint, hogy szimplán bontásra eladó, elvégre lehet hogy valóban nincs nagy baja és pár ezer forint ráfordításával működőképes lesz. Azt is írhatod a hirdetésben, hogy komoly érdeklődő esetén képeket küldesz E-mailben, vagy belinkeled ezeket a képeket, hiszen itt azért minden egyes részéről elég korrekt képek készültek, lehet látni mindent, amit a kasztniról kell.
-
-
vaksi8
senior tag
válasz
Newyorker #18335 üzenetére
Szerintem add fel a képesmotorba meg a használtautóra,írd oda hogy egyben, bontásra szánva eladó ir.ár 40 e ft pl..(így is szerintem csak nehezen fog elmenni)
Akinek ilyen motorja van pont,úgyis csak az fogja megvenni.Azzal úgysem jársz jól ha szét szedegeted dirib-darabokra. -
Newyorker
addikt
válasz
Newyorker #18332 üzenetére
Nah, akkor az alábbi robogómat kérem beárazni, köszönöm!
Szval kérem beárazni gyermekkorom kedvenc járgányát, azaz egy fekete színű SUZUKI Address TUNE robogót, mely jelenleg nem működőképes!
Amit tudni kell róla, hogy annó fiatal koromban a szüleimtől kaptam, majd nyári munkába járásra használtam itt helyben a gépezetet talán 1,5 évig. Később ugye meglett kocsira a jogsim, így feleslegessé vált a paripa és működőképesen évekkel ezelőtt bekerült a garázs mélyére. Ott porosodott egészen a mai napig, majd ma kihoztam, lemostam, elérzékenyültem az emlékek hatásától, majd úgy döntöttem, hogy feleslegesen ne foglalja a helyet, ne fogja a port, így meg szeretnék válni szeretett gyermekkoromtól
Mivel éveket állt a garázsban, így jelenlegi állapotában be sem indult, nem is próbálgattam, nem is foglalkoztam vele. Az első elemen, illetve oldalt karcok, sérülések vannak, és sajnos a kulcsa már fogalmam sincs, hogy hol van. Az összes alkatrésze megvan, két tükörtől kezdve az utolsó borkolatig, hátul kb 95%-os gumi van rajt.
MŰSZAKI ADATOK:
2 ütemű, 1998-as évjárat, 49 ccm, 1 hengeres álló motor, 6 LE (gyári tunning verzió), léghűtés, automata váltó, tárcsafék elöl, dobfék hátul, 70 kg, pótféklámpa, tunning kipufogó, gyári sötétített irányjelző burkolatok, valamint hátsó lámpa -
runner 125
nagyúr
válasz
Newyorker #18332 üzenetére
A típust nem ismerem, de általában ezen helyeken szokták megjelölni az évjáratot:
- felnik küllőjében
- henger oldalfalán
- magán a blokkon, ha leveszed a dekli (a varió-kuplung között)
- idomokban, ülés aljában, táblázat formájábanzsolt19900
4 liter körül esznek azok is. Kérdés, h mennyire buherálták, mert 2t-nél nagyon hamar el lehet csesznib a fogyit - noh meg függ a csuklódtól is, pláne egy 2t motor esetében.
Nekem a 180-as 2t a minap 90-es utazóval, városban tekergéssel, jó pár nyelezéssel 3,66-ot evett és 100kg vagyok én is.Ez jó kérdés, hasonlón már én is gondolkodtam. De, arra jutottam, h telefon kabátzsebbe, füles fülbedug és hang alapján frankón lehet navigálni - szerintem nem feltétlen kell kirakni. Pláne, ha home made történik a rögzítés, nagyobb az esélye, h útközben szépen leesik, s máris bukta az okosteló/GPS.
Egy ötlet; szerezz hozzá még egy plexit, és precízen a plexi belő felére kell valamilyen tartót rögzíteni - nyilván a legbiztonságosabban úgy tudod, ha kifúrod és 2 átmenő csavarral rögzíted. Ebben az esetben legalább a széltől, bogarakatól, kis esőtől is védve van a plexi mögött.
-
zsolt19900
őstag
aprilia sr125-150 mennyit eszik általában 100on?
szerkesztés: hogyan aplikálnátok fel, esetlegesen egy sr125 re egy gps, vagy okostelót? mert semmi ötletem nincsen, a motoros felfogatóknak is cső szár kellene, de az max a visszapillantó lenne, arra rálehet?
-
válasz
T.Attila #18326 üzenetére
A 90%-on nincs, de a többségének külföldi papírjai vannak, maximum Te magad elmész és lerendszámoztatod. Persze nyilván bele kell számolni az árába ennek költségeit. Egyébként nem volt ilyen nagytestű robogóm még, de ahogy itt olvasgattam a hozzászólásokat a 125 4T motor nem lesz egy erőgép abban a hatalmas kasztniban. Épp nemrég volt szó egy Burgmanról hogy sokat eszik a nagy kasztni miatt, illetve nem fog túlzottan lobogni a hajad gyorsuláskor.
-
T.Attila
csendes tag
válasz
runner 125 #18325 üzenetére
Sajnos a 90%-on nincs.
-
T.Attila
csendes tag
Üdv. Megtaláltam ami nekem kell
Malaguti Madison 125
mennyire megbízható gép?
-
Newyorker
addikt
válasz
runner 125 #18321 üzenetére
de sügér vagyok a motrokhoz, 10 éve leszálltam róla, azt annyi, absz nem érdekel, csak ne porosodjon már itt
-
Newyorker
addikt
válasz
runner 125 #18319 üzenetére
Oks, akkor 35kba tegyem fel és abból alkudjanak, vagy tegyem fel 40k-re és engedjem le 35 felé?
-
Newyorker
addikt
válasz
runner 125 #18317 üzenetére
Full egybe van, kb 10 éve leállítottam és azóta nem volt hozzáérve sem
de sérülések vannak az idomokon, de úgy kb ennyi
-
Newyorker
addikt
válasz
runner 125 #18315 üzenetére
Egybe szeretném eladni, mert nincs kedvem sz@rozni
akkor te szerinted mennyiért tegyem ki egybe?! (alkut, mindent számolj bele az árba
)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Newyorker #18314 üzenetére
Nem egyértelmű a kérdés. Egyben adod el bontásra, vagy külön-külön akarsz mindent eladni?
..bár, alapvetően tök mind1, mert sokat sajnos így sem - és úgy sem fogsz érte kapni.
Egybe szerintem 30k. Külön-külön mindent eladva 40-50-et ki lehet hozni, de nagy mák kell hozzá.
Másrészből ez egy öreg, és viszonylag ritka típus, így 1-1 alkatrész nehezebben mehet el. De hajrá. -
T.Attila
csendes tag
Üdv. Robogó vásárlás előtt állok.
Mit ajánlotok. napi szinten melóba járáshoz kellene 18km oda vissza.
legyen megbízható, és nézzen is ki valahogy
A malagutikat nézegettem amik tetszenek. és árban sem rossz.árban olyan 100.000Ft lenne rá.
-
Killing
addikt
Na, most lett kicserélve az 150-es ETZ-ben a kopott megszakító, már nem szaggat 5000 rpm fölött, a végsebessége pedig 70 km/h-ról 110 km/h-ra nőtt.
És természetesen a gyújtás is be lett állítva. -
Newyorker
addikt
SUZUKI Address TUNE robogó bontásra (összes alkatrésze megvan) BEÁRAZÁSÁT kérem!
Bontásra ítélt SUZUKI Address TUNE robogó beárazásához kérném a hozzáértők segítségét! A robogóhoz minden alkatrész megvan, egyben bontásra lenne eladó!
MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 49 ccm, 1 hengeres álló motor, 3 Le léghűtés, automata váltó, tárcsafék elöl, dobfék hátul, 70 kgA képek illusztráció alul, de új korában így nézett ki, pótféklámpa, tanninkipufogó stb stb!
-
lajo
senior tag
válasz
runner 125 #18296 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Nem hittem volna, hogy akár ennyiből is megúszható. -
zsolt19900
őstag
hány literes hátsó dobozba fér bele egy teljes értékű bukósisak? egy zárt bukósisak
-
válasz
Geri89 #18304 üzenetére
...az a gond hogy az alkatrész hozzá lassan többe kerül mint a motor maga. Ha leharcolt állapotban van, akkor szervizben míg rendbe vágnák, az minimum 100k körüli összeg. De ekkor még korántsem 100%-os, csak épp megy és kész. Tehát akkor pl. már 160k-nál járunk, annyiból pedig már lehetne venni egy régebbi, de épkézláb gépet.
-
válasz
Geri89 #18304 üzenetére
Mindenképpen jobban jársz ha gyűjtögetsz még kicsit, és minimum 100k-ért veszel olyan robogót, ami már használható is. Lehet hogy jól hangzik most hogy 60k-ért kínai, de utána csak a szívás lesz vele és a gatyádat is ráköltöd. Sajnos a gagyi kínai nem csak a ruháknál, elektronikai cikkeknél jellemző, hanem motoroknál is
-
Geri89
aktív tag
válasz
Tothgera30 #18303 üzenetére
Köszi! A Trigger X 50-ről mi a véleményed? Elvileg ilyet is tudnék, igaz egy kicsit leharcolt állapotban van
Alkatrész mennyire szerezhető ezekhez?
-
válasz
Geri89 #18301 üzenetére
Malaguti F12/Aprilia (Old) SR 50 szóba jöhet, de egyik sem jön ki 60-70k körüli összegből, tehát minimum 100k, az alatt egy felújított Simsont kapni. Én a Crackert nem venném meg (műanyag idomok minősége és kivitelezése, alkatrészhiány és több helyen minőségen aluli dolgok), nem valami nagy dobás, az Ideo-t és az Xor-t ajánlottam volna (csak 2T), annyiért.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Topiccsendőr #18299 üzenetére
ez jó is meg rossz hír is
azért bátorkodom beletenni, mert srnek optikás lámpája van és az nem vakít mint a sima foncsor, mindegy, kiderül, hogy vállalom-e a Rend őreivel való elbeszélgetést
vagy sem
köszönöm!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Jelenleg egy Simson S51-est hajtok, ezt szeretném lecserélni valami modernebbre
Évente kb. 1000 km-et megyek, így nem szeretnék túlzottan sokat költeni, nagyságrendileg 70 000 körül gondolkozom. A közelben találtam egy eladó Generic Cracker 50-es robogót, kb 60-ból meg lenne. Erről mi a véleményetek? Mennyire lenne nekem megfelelő ez a motor? Esetleg mit tudnátok ajánlani az említett árkategóriában? (kb. 185 cm és 90kg vagyok, így pl. egy Honda Dio méretű robogó elég szűkös lenne szerintem
)
szerk: A hirdetések közül többet is láttam, amit Ausztriából hoztak be. Mivel elég közel van a határ, így akár ilyesmi is szóba jöhetne. Tudnátok valamilyen osztrák oldalt, ahol tudnék nézni robogókat?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest