- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Hali!
A napokban voltam papáméknál, és végül kitértünk arra, hogy robogóval motorozom, nagyjából mindenhova. Papám nem mondott semmit, csak kiment a sufniba, és egyszer csak azt hallom, hogy egy robogó pepöccen! Kimegyek, hogy megnézzem, és hát mit látnak szemeim...egy Suzuki CP 50 típusú robit! Papám mondta, hogy használjam azért ezt is, mert ő nagyon szerette és tényleg egybe van a gép, bár nem egy mai korszerű vasdarab! Úgy lett el is kezdtem használni, és komolyan kiakadtam rajta mikor megtudtam adatokat róla! pl.: 100 meg van neki 2l-ből és megy gyárilag fojtással 75km/h !! Ezen azért lepődtem meg, mert mint kiderült 91-es a moci, ami azt jelenti, h 20. évét tapossa, és komolyan kifogástalan állapotban van! Önindítóval pöccre indul, és első berúgásra is!! pedig 20 éves vas!! Nagyon megtetszett nekem komolyan, csak annyi a hátránya, h nem annyira esztétikus mint a mai vasak, és kicsik a kerekei, de nem számít annyira! Én nem tudom milyen motor van benne, meg h hány ütemű, de a Suzuki látom itt sem hibázott mint az autóknál. Ott is tehetsz vizet a motorba, azzal is elmennek, a suzuki motort a legnehezebb kinyírni!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force béta teszt
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Jogász topic
- PlayStation 4
- Formula-1
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...