- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
Gubek-Einste #82964 üzenetére
Ejha azt hittem fejlődött a technológia, utolsó routerem egy 1043nd volt. Most jelenleg Sagecom 5655v2 szolgáltatóit használok. Kábelen meglepően simán kiszolgálja az adatközpontot meg a 4k streamet, akár egyszerre, de a wifije nagyon gyenge. Mit érnék el egy AC65Pvel, mennyivel lennék előrébb lefedettségben? A terasz a routertől 5 méterre van. kb egy 30 méterig kéne szórnia a jelet mondjuk 10mbittel. Házon belül az 5/2.4 ghz közötti váltásoktól kapok idegbajt, ilyenkor mindig szakadozik a hangom a netes meetingeken és jobb ha 4gre váltok ha stabil kapcsolatot akarok.
szerk.: megköszönni elfelejtettem, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest