- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem is egy rt-n16 dohog a sarokban pár héte
. jelenleg 7 napja megy bontás és újraindulás nélkül, pedig gyilkolom mindenfélével. ebben a hónapban volt 180 giga netes forgalom, n-es wifi-n net + lan 2 laptopról 50 giga + helyi hálón a desktopokon serveren 200-300 gb adatforgalom
attól függ, mik az igények.
ha usb kell (meg torrent vele) és nem gigabit, akkor asusból van rt-n13u, ha usb nem és gigabit igen, akkor rt-n15. de nem tudom a wan-lan throughput milyen rajtuk.
ezek aránylag újak, messzemenő következtetéseket netes tapasztalatok alapján nem nagyon mernék levonni, de egyelőre nagy problémákat nem olvastam sehol, a kernel is már a legújabb rajtuk, a kezelőfelület, lehetőségek ugyanazok, mint a 16-on, a hardver gyengébb, de van olyan erős, mint a linksys meg d-link.
én személy szerint a 13u-t venném most, mert az igényeimnek szerintem megfelelne az is, ha ezt a stabilitást meg funkciót adja. csak mikor nagyon kellett, nem lehetett még kapni, a 16os is kb. 1 napja volt az ipon árlistáján.
ha nem nagyon akarsz kockáztatni, akkor megrendeled valamelyiket neten h mittomén péntekre érkezzen meg, 3-4 napot gyilkolod különböző extrém kínzási módszerekkel és 8 munkanapon belül elállhatsz, ha elégedetlen vagy. nekem másodikra bejött. az elődje egy majd 40k-s draytek volt (monnyuk a visszaküldéses elállással vannak gondjaim, kis vita támadt az ipon meg a posta között, aminek én iszom a levét, meg mindenhol csak 30 napon belül utalják vissza, bár elvileg levásárolható is tud lenni).
szóval ilyenkor is csúszhat szar a palacsintába, ha nem tudod bevállalni, h rosszabb esetben kb. 2x fizetsz ki valamit, aztán az egyik összeget csak később kapod vissza, akkor van benne rizikó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest