- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben egy kicsit utánajártam: [link]. Itt azt írják, hogyha szétment a védelem, akkor is üzemel tovább sima elosztóként, de kialszik egy led rajta. Lehet, hogy a te aljzatod is ilyen, és jelzi, ha újat kéne venni. Olvass utána! Azt írták egyébként, hogyha nagyobb feszültséget kap, mint amire tervezték, akkor megy tönkre, tehát nem számít, hogy hányszor kap kisebbet az élettartama alatt, azok nem degradálják a túlfesz védelmet. Én koax-ra nézek most villám védőket, vannak galvanikus leválasztók néhány ezresért. Telefonkábelre is létezik ilyesmi, de azok úgy tudom jóval drágábbak, és nem érik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest