Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz tpeter77 #56668 üzenetére

Közben olvasgattam, hogy az állami mutyinak a rosszabbik, az un. szopórolleres felén vagytok. :P Na mindegy ez ellen nem tudsz tenni semmit.
    Tehát a 56344, 56333, 56328 hsz-okhoz nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. A C5 olcsóbb belépő szintű háztartási' router, a C7 belső antennás 2,4 Ghz-en, tehát több szint lefedéséhez nem javasolt és ne szabad nagyon forgatni... a világ boldogabbik felén egy bestbuy... több éves, megbízható termék, de is háztartási... tehát nem arra tervezték, kritikus területen 7/24-ben menjen... Lásd egy korábbi hozzászólásban... ezért javasoltam tartalékot belőle... ott egy 5 gépes céghez.

A közbeszes linken csak a C7-esre néztem rá és látom, hogy nettó 30 körül van :W, miközben a bérből és fizetésből élők bruttó 30 alatt veszik kisker áron.... :Y
    Tudod itt sok olyan kérdező van, akik kis saját(!) pénzükből próbálnak minél olcsóbban megoldani a helyzetet... így furi a legdiplomatikusabb szó, hogy az ő leadott pénzükből pedig ugyanebben a topikban, hogyan lehet segíteni a háttér és előtér további dagonyázásait.

[moderátor kiszedheti az igazságot:]
    Így érdemben már nem is nagyon foglalkoznék az üggyel, hogy a topiktársaink és más polgárok adójából a közreműködésetek segítségével milyen cégekhez van odamutyizva a projekt ára. Ha mindenki így állna hozzá és így háborodna fel... és nem a fejét fordítaná el, akkor úgy minden egy jobb hely lenne.
    Nem rád haragszom! :R Hanem a helyzetre... a kevésbé érzékenyek adnak tanácsot hozzájárulva ezzel a mocsár fenntartásához. Tanács... ne linkelj és nem mutass nagyon közbeszes oldalt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés