- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Soma01 #20104 üzenetére
Mint írtam, ha újrafuttatom a telepítőt, akkor veszi a jelet idelent is tökéletesen minden, ezért nem szeretnék még egy routerre beruházni. A Telenoros net előtt mikrohullámú netem volt, és egy TP LINK 701ND tipusú routerrel is kb 50-70 méter sugarú körben lehetett netezni. Ezért vettem 901ND-t, mivel gondoltam, ha már három antennája is van, valamivel erősebb is lehet. Egyébként az én Nokia E52- el még 100 méterre is közepes jelerősség mellett tudok Wifi-ni, ezért gondolom, hogy nem a hatósugarával van a gond, hanem azzal, hogy valamilyen okból kifolyólag az okostelefonok egy idő után elsőbbségben részesítik a Telenoros eszköz Wifijét, és arra csatlakoznak, ami természetesen a távolság miatt is gyengébb, mint a TPLINK, és dobálja a netet, illetve akadozik is. Mivel Universal Repearter módban van, ezért azt sem tudom beállítani, hogy más kódot adok egyiknek, illetve a másiknak, így akadályozva meg, a gyengébb jelre való csatlakozást…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest