- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
Sziasztok!
Március környékén már fordultam hozzátok a problémával, de akkor sajnos nem sikerült megoldást találni rá. Mivel azóta is szarakodott a cucc, ezért úgy gondoltam ,hogy hosszúhétvégén lehozom az eszközt, és a szobámba teszem kipróbálás céljából.. Bekonfiguráltam, működött, majd elmentem otthonról , és amikor hazaérek, megint egyes volt a térerő, illetve a telenoros kütyüre csatlakozott, mint előtte. Mivel kifogytam az ötletekből, és a három- négynapos újrakonfigurálásokból is elegem lett, ezért felhívtam a Technikai Segítséget, ahol elmondták, hogy frissítsek firmware-t, majd miután közöltem, hogy ez már megtörtént, akkor annyit mondott a srác, hogy telefonon nem tudja pontosan, de lehetséges, hogy a 901ND wifije valamiért lefagy, és ezért nem megy tovább, vigyem vissza, és érvényesítsem a garanciát. Jelenleg ez zajlik, de így utólag már összeáll a kép. a 901 ND előtt 701 Nd-t használtam, és háromszor nagyobb volt a wifi hatósugara, mint ezé, ráadásul a 3 év alatt semmi bajom nem volt, most meg hetente, kéthetente szaladgáltam a padlásra.. Köszönöm, hogy elmondhattam!
""Sziasztok! Vettem egy TP_LINK TL WA901ND Access Pointot. Az internetem Telenor Hipernet. szükségem volt egy eszközre, amivel le tudom kábelen hozni a netet a padlásról a számítógéphez. (Csak a padláson megfelelő a hálózat) illetve szeretném, ha telefonon és laptopon is tudnánk csatlakozni a netre. A kábeles része működik is, de a wifi-vel problémák adódtak. Ha lefuttatom a cd-n kapott telepítőt, akkor egy Range Extender-t telepít, és nem is találok a Cd-n 901-nd-s drivert. A TPLink oldalán csak Firmware-t lehet letölteni. Ha megvan valakinek, megköszönném, ha feltenné.
A telepítés után működik a Wifi telefonról, és laptopról is, de eltellik egy-két nap, (nem mértem a pontos időt) és minden Wifis- eszköz a Telenoros eszközre csatlakozik, nem pedig a TP-Linkre, aminek persze a távolság miatt jóval gyengébb a jele, és le is dobál. Nem tudom mi okozhatja ezt, ha lefuttatom a telepítőt, újra jó lesz egy ideig, aztán kezdődik elölről.."" -
Soma01
veterán
Mindkettő megy. Egyszerre is.
Tehát veszi a mobilos router jelét é azt te viszed kábellel ahová akarod (max 100méter) Vagy veszi a mobilos router jelét és azt továbbítja és távolabb fogod a wifi jelet. Vagy mindkettőt egyszerre.Olvass bele a 901 használatijába. Ott le van írva miket tud.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest