- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Nincs konkrét hibazaüzenet. Azt csinálja, hogy elkezdi feltölteni majd a sebesség lemegy 0-ra aztán megint fel és így tovább, majd mikor feltöltötte azt látod, hogy byte-ra bontosan ugyanazt mutatja, de mikor letöltöd és kicsomagolod akkor ír ki hibát magyarul a látszat ellenére nem tölti fel jól. De én 100% biztos vagyok benne, hogy nem a filezilla a hibás ugyanis bent a munkahelyemen tökéletesen működik a feltöltés, ott is szoktam ellenőrzésképpen visszatölteni és akkor nem ír ki hibát kicsomagoláskor, le lehet játszani rendesen a fájlt. Valami az itthoni netemmel nem stimmel valami, de ugyanakkor meg a Getright feltölti jól

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest