Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kipróbáltam, hogy mit tud egy 2,4-es cerka. 10fps körül veszi fel a teljes képernyőt, miközben a procihasználat 70% huffyuv tömörítéssel. MPEG2 és MPEG4 esetén a procihasználat megnő (MPEG2 esetén 80% körül, MPEG4-nél kiakad a mutató
). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.A felvételt az ultravnc "melléktermékeként" született scree recorder, és a vele települő camstudio-val készült. Mivel szabad forráskódú a program elöbb, utóbb készül egy vízjelmentes verzió. (Lehet erről is le lehet szedni vhogy, de nem néztem utánna). A teszthez még szükség volt az ffmpeg codec mmx verziójára. Ezt látta a progi, és a videóbeállításoknál állítgattam hogy milyen formátumban vegyen fel.
A media encoder-el is hasonló tapasztalataim voltak, de illúzióim nem. Hogyan lenne képes egy 1080p videó realtime kódolására, mikor a dekódolásához is 2 procis erőművek kellenek.
320x240-ben viszont szépen vitte a 25fps-t és még egy kis erőtartalék is maradt benne.Remélem tudtam segíteni, vagy hasznos tippet adni!
Mivel a youtube olyan amilyen, az itt az eredeti videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.