Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
Egy opció ahogy én csinálta egykoron:
csinálsz egy FTPS szervert a wines gépeden, mondjuk az ingyenes BvSshServer-rel
ebben beállítod az adott usereket és hozzájuk az adott mappákkal
majd ios-re megveszed a Photosync nevű appot, amit családi megosztásban is tudtok használni és ezzel tudsz lokálisan is helyi hálózaton, vagy távolról ftps-re is mentést készíteni, akár automatikusan különböző beállításokkal
minden másra ott marad az iCloud, az alap 5GB bőven elég szokott lenni kontaktok és telo mentésére, mivel a legtöbb helyet a képek és videók viszik el.Én így oldottam meg a tárhely problémát, bár igaz nekem elég a google drive 100GB verziója is ami egy évre 6900 ért sokkal gazdaságosabb, mint beruházni egy nasra meg hdd-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest