- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Ezt írtad: Ha több lefuttatott profil fájljait szeretnéd egyetlen ZIP-be rakni, ahhoz külön létre kell hozni egy profilt és azt kell utoljára futtatni. Az egyetlen ZIP-be tömörítés is legyen bepipálva értelem szerűen.
Lehet, hogy láma kérdés. Te lemented a profilokat is (Profiles Backup mappa) és a program beállításait is külön-külön? Mert a program beállításai (sok-sok kis fájl, tele ini fájlokkal) a mentés közben is folyamatosan változik, tehát amikor lementem, nem a végleges beállítást menti el. Remélem érthetően írtam. Profilok mentésénél ha csak futtatom a profilokat és nem változtatok rajtuk semmit azok talán nem változnak, de ezt nem figyeltem még.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy Te hogy mented el a SyncBackPro/Free beállításait, milyen beállítást használsz erre a profilra?
A többi program AppData cuccait azt tudom, ugyanúgy csinálom én is mint amit linkeltél az IrfanView-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest