Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De mi nem objektív?! A tényeket írtam. Azért nem objektív, mert szerinted nem a nettel van baj? Kezdjük ott, hogy veletek ellentétben én azt írtam, hogy nem értem, hogy lehetséges ilyen hiba. Te elkezdted belátni, hogy tényleg furcsa de azért a végén csak lehülyéztél. Szóval menjünk időrendben a történtekkel! A félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy GSM-el mindig minden oldal elérhető amiről szó van. Szóval 1, minden jó mindenen. 2 prohardver nem jó semmin kb 1 napig 3, az 1. Újra vagy 1 napig 4, elkezdődött szinte ami most van azzal a különbséggel, hogy a twitter semmin nem jött be, ez nem tudom, mondjuk 2 napig tartott, azóta meg telefonon működik a twitter. Ez mind magától történt, nem én befolyásoltam. Lehet hülyének nézni, csak nem tudom, mire fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest