Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ro_bert17

őstag

válasz totron #51667 üzenetére

Részemről semmi gond, nem vettem rossz néven a hozzá szólásodat. Tisztában vagyok azzal, hogy a fogalmazásaink és gondolataink nem mindig mutatnak analógiát. Ilyen ez. :)
    Az előzőekben írt kérdések szempontjából indifferens, de a lényeg, hogy felhasználói oldal döntése az email cím módosítás. A fiók tartalma hozzáférhető, marad az említett manuális módosítás, módosítás kérése a weboldalakon. Csak segítség lett volna erre valamilyen eszköz, illetve hogy az emberi feledékenységünk ne befolyásolja a végeredményt. :)

A többi kérdésre esetleg valaki? Emlékeim szerint HP vagy Dell brand gépnél találkoztam olyan eszközzel, ahol lehetett a biost, op. rendszer alól monitorozni, vagy talán állítani is. De már nem vagyok biztos ebben, az alkalmazásra meg pláne nem emlékszem. Sajnos.
    A harmadik kérdés egyelőre tényleg tapogatózás, szó szerint. iMac+w10 rendszeren fut egy rendszer, amihez vezetéken csatlakozik egy elo kijelző. A rajta futó munka bizonyos szakaszában jó lenne egy közeli telefonnal/tablettel/notebookkal rá csatlakozni. Az iMac-en egy usb-c maradt szabadon. Nem igazán ismerem ezeket a sreen mirror szerű alkalmazásokat, hátha van valakinek valami jó tapasztalása.
    Köszi még egyszer előre is!

Új hozzászólás Aktív témák