Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Üdv.
Némi levélváltogatás után megkaptam az engedélyt Prószéky Gábor Úrtól, az MTA Nyelvtudományi Intézetének igazgatójától erre.
Programajánlást is kaptam dqdb kollégától, amit telepítettem is már.
(HTTrack), de valamit nem értek.
Ha most itt nekem egyesével végig kell lapozni az online lexikont és úgy beadni a programnak a letöltendő weboldalakat, akkor már gyorsabb lesz, ha minden oldalt manuálisan végigkattintgatok, kijelölöm a szöveget és letöltöm. (És ezt egyáltalán nem azért mondom, mert így szeretném csinálni..., sőt!)
Tehát a kérdés az lenne, hogy mennyire-hogyan lehet automatizálni ezt az egész lexikon-címszó-definíció-letöltés procedúrát ezzel a programmal?
Mivel rokon weboldalakról van szó, az URL-jük is hasonló, csak sorszámban tér el... Be lehet adni a programnak valamiféle tól-ig címzést?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest