- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
bela30 #45494 üzenetére
A Free kb. ugyanazt tudja mint a Pro a legfontosabb különbség hogy nincs benne ERŐSZAKOS ELTÁVOLÍTÁS MÓD. Tehát ha normál módon eltávolítottál egy programot ami már a szokásos látható helyen nincs meg pl. program files - de valamiért egy másik program azt írja ezzel van összeakadása stb. az azt jelenti, hogy pl. a registry-ben vagy egyéb helyen van még valami maradványa és ilyenkor a PRO verzió esetén beírod a program nevét ami már nincs a listában és a maradványait megtalálja és törli.
Ilyen programra nálam ritkán van szükség:
mindenre megvan a bevált programom tehát ha valamit feltelepítek azt nem akarom eltávolítani pl.: zenére foobar, filmre VLC, böngészésre FF, torrentre Qbit, vírusirtó Avast stb.
Elég gyakran újra is telepítem a rendszert - és közvetlenül az újratelepítés előtt szoktam tesztelgetni programokat ilyenkor nem egyszer sikerült már BSOD-t összehozni mikor pl. már a 4. vírusvédelmet néztem meg ugyanazon a rendszeren
Az éles rendszeren használt programokat érdemes alaposan kiválogatni és utána kitartani mellettük, ha pedig tesztelgetés fontos akkor azt inkább egy virtuális gépen érdemes csinálni, arra a legjobb a VirtualBox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest