Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz bela30 #45494 üzenetére

A Free kb. ugyanazt tudja mint a Pro a legfontosabb különbség hogy nincs benne ERŐSZAKOS ELTÁVOLÍTÁS MÓD. Tehát ha normál módon eltávolítottál egy programot ami már a szokásos látható helyen nincs meg pl. program files - de valamiért egy másik program azt írja ezzel van összeakadása stb. az azt jelenti, hogy pl. a registry-ben vagy egyéb helyen van még valami maradványa és ilyenkor a PRO verzió esetén beírod a program nevét ami már nincs a listában és a maradványait megtalálja és törli.

Ilyen programra nálam ritkán van szükség:

mindenre megvan a bevált programom tehát ha valamit feltelepítek azt nem akarom eltávolítani pl.: zenére foobar, filmre VLC, böngészésre FF, torrentre Qbit, vírusirtó Avast stb.
    Elég gyakran újra is telepítem a rendszert - és közvetlenül az újratelepítés előtt szoktam tesztelgetni programokat ilyenkor nem egyszer sikerült már BSOD-t összehozni mikor pl. már a 4. vírusvédelmet néztem meg ugyanazon a rendszeren :DDD
    Az éles rendszeren használt programokat érdemes alaposan kiválogatni és utána kitartani mellettük, ha pedig tesztelgetés fontos akkor azt inkább egy virtuális gépen érdemes csinálni, arra a legjobb a VirtualBox.

Új hozzászólás Aktív témák