Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
junior11 #44814 üzenetére
ez a KeePassXC újabb, mint a sima Keepass?
Független fejlesztés. Az eredeti Keepass Windowsra készült .NET Frameworköt használva, míg a KeepassXC egy multiplatform megoldás Qt-re építve (Windows, Linux, macOS). Mindkettőt folyamatosan fejlesztik, én az XC változatot a kicsit jobb UI miatt preferálom.A maradék részre: nagy a zavar. Egyszer a másik jelszókezelő jelszavát akarod csak itt tárolni, máskor az összes jelszót, nem igaz értem, hogy pontosan mit szeretnél.
A KeepassXC .kdbx fájlokkal dolgozik, ez egy mesterjelszóval védett jelszótár, ezt nem kell tovább titkosítani. A fájlok akárhol lehetnek, ha ezeket egy Google Drive, OneDrive vagy Dropbox által szinkronizált mappában tárolod, akkor megvan a szinkronizálás is (azonban ezt én csak úgy tenném meg, ha a fájlt a mesterjelszón túl egy kulcsfájl is védené pluszban, ami nem kerül felhő közelébe).
Desktopon elvileg van hozzá böngészőhöz extension automatikus kitöltésre, telefonon nem érhető el ilyen megoldás, ott másolgatni kell (gyakorlatilag én a másolgatást választottam desktopon is a ritkán használt jelszavaknál, a sűrűbben használtakat pedig úgyis tudom fejből).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest