- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
ez a KeePassXC újabb, mint a sima Keepass?
Független fejlesztés. Az eredeti Keepass Windowsra készült .NET Frameworköt használva, míg a KeepassXC egy multiplatform megoldás Qt-re építve (Windows, Linux, macOS). Mindkettőt folyamatosan fejlesztik, én az XC változatot a kicsit jobb UI miatt preferálom.A maradék részre: nagy a zavar. Egyszer a másik jelszókezelő jelszavát akarod csak itt tárolni, máskor az összes jelszót, nem igaz értem, hogy pontosan mit szeretnél.
A KeepassXC .kdbx fájlokkal dolgozik, ez egy mesterjelszóval védett jelszótár, ezt nem kell tovább titkosítani. A fájlok akárhol lehetnek, ha ezeket egy Google Drive, OneDrive vagy Dropbox által szinkronizált mappában tárolod, akkor megvan a szinkronizálás is (azonban ezt én csak úgy tenném meg, ha a fájlt a mesterjelszón túl egy kulcsfájl is védené pluszban, ami nem kerül felhő közelébe).
Desktopon elvileg van hozzá böngészőhöz extension automatikus kitöltésre, telefonon nem érhető el ilyen megoldás, ott másolgatni kell (gyakorlatilag én a másolgatást választottam desktopon is a ritkán használt jelszavaknál, a sűrűbben használtakat pedig úgyis tudom fejből).
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OTP Bank topic
- Akciókamerák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Apple MacBook
- Posta, csomagküldés
- Steam topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest