- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
ez a KeePassXC újabb, mint a sima Keepass?
Független fejlesztés. Az eredeti Keepass Windowsra készült .NET Frameworköt használva, míg a KeepassXC egy multiplatform megoldás Qt-re építve (Windows, Linux, macOS). Mindkettőt folyamatosan fejlesztik, én az XC változatot a kicsit jobb UI miatt preferálom.A maradék részre: nagy a zavar. Egyszer a másik jelszókezelő jelszavát akarod csak itt tárolni, máskor az összes jelszót, nem igaz értem, hogy pontosan mit szeretnél.
A KeepassXC .kdbx fájlokkal dolgozik, ez egy mesterjelszóval védett jelszótár, ezt nem kell tovább titkosítani. A fájlok akárhol lehetnek, ha ezeket egy Google Drive, OneDrive vagy Dropbox által szinkronizált mappában tárolod, akkor megvan a szinkronizálás is (azonban ezt én csak úgy tenném meg, ha a fájlt a mesterjelszón túl egy kulcsfájl is védené pluszban, ami nem kerül felhő közelébe).
Desktopon elvileg van hozzá böngészőhöz extension automatikus kitöltésre, telefonon nem érhető el ilyen megoldás, ott másolgatni kell (gyakorlatilag én a másolgatást választottam desktopon is a ritkán használt jelszavaknál, a sűrűbben használtakat pedig úgyis tudom fejből).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest