Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Köszi, lehet, hogy kipróbálom és ez a KeePassXC újabb, mint a sima Keepass? Ezt is rendszeresen fejlesztik, jönnek rá frissítések és tud magyarul? A .kdbx fájl-t nekem kell külső progival titkosítani a felhőben vagy a KeepassXC ezt megoldja én csak felrakom a Google Drive-ba? Ebben lesz ugye ha jól értem a mesterjelszó? S ehhez második lépcsőként még meg kell majd adni a kulcsfájlt. Ez és az androidos verzió is majd képes lesz a weboldalakon az automatikus kitöltésre bejelentkezésnél? Chrome és Edge esetén ilyenkor nem kell bővítményt telepítenem ezek szerint? Bocsi a sok láma kérdésért, de új még ez nekem, viszont jobban szeretnék ügyelni egy kicsit az adataimra, viszont paranoiás sem szeretnék a végén lenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest