- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezdosql
üzenetére
Már bocs, de olyan nincs, hogy egy nvidia videó kártyához nincs driver a gyártói oldalon

Írd meg priviben a kártya típusát és szerintem máris tudom küldeni a letöltési linket.A hangkártya' sem lehet különösebben bonyolult.
Ha alaplapi,akkor kell annak pontos típusa, a hardver verzió számával együtt... mert volt, hogy több féle változatban gyártják a típust.
A speccy vagy számos pendrive-ról indítható program tud un. hardverlistát, hardver leltárt készíteni. A benne lévő hardver elem nevekre, típusokra aztán lehet drivert keresni, majd letölteni.... ahogy írtam korábban. Ennyi az egész... persze előfordulhat, hogy valamelyikhez már nagyon nincs semmi, de szerintem még nem mentetek el a falig, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Vagy ha minden kötél szakad, akkor el kell vinnetek egy szakemberhez, aki mindezeket megteszi... ez nem szégyen...
Részemről az off-ot befejeztem. Elnézést a többiektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs