Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Anti-Ransomware: már próbáltam, de ugye elég nehéz meggyőződni arról, hogy tényleg van-e értelme rendes tűzfal + antivírus kombó mellett is - ráadásul újabb, folyamatosan futtatandó appként. Meglátjuk, milyen lesz a végleges verzió.
Fájlmenedzselés: van kettő, amit jónak vélek. Egy shareware TC semmiképp sem volt és lesz a része a csominak.
A popularitás és a kényszerű szükségesség miatt talán csak egyetlen program került be, és nem azért mert jó, az pedig az iTunes.Letöltőmanager: megnézem majd, de van egy szintén nem rossz már bent. Nameg ilyet ma már elég kevesen használnak.
System Explorer: csini, meg minden, mondjuk nem tudom, mikor venném elő bármelyik géphez is. Ezt valszeg bepattintom. Köszi!
Ja, az oldallal amúgy nemtom mi lehet nálad. Eddig egyik böngésző alatt se volt gond, és semmilyen extra scriptet nem tartalmaz. Valami a böngésződben lehet elkonfigurálva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A popularitás és a kényszerű szükségesség miatt talán csak egyetlen program került be, és nem azért mert jó, az pedig az iTunes.