Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen, a Macrium-ot fogom kiválasztani. Majd beszámolok az eredményről, igaz, ez nem a napokban lesz még.

-
Anubis_9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az szeretném kérdezni, hogy miként tudnám megoldani azt, hogy a Dell laptopom m.2-es SSD-jét egy az egyben leklónozzam és áttegyem egy nagyobb m.2-es SSD-re? Sajnos a laptopban csak 1 db m.2-es foglalat van, így első körben ki kéne menteni a teljes lemezt egy képfile-ba, amit aztán egy bootolható pendrive-ra áthúznék, majd miután kiszereltem a régi SSD-t és betettem az újat, a pendriveról indítanék átklónoznám a teljes lemezt. Így szeretnék megúszni egy teljes újratelepítést.

-
Anubis_9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hú, nagyon köszönöm, pont ilyen programokat kerestem.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Nézegetem a régi CD-imet. Találtam egyet, amin jelszóval védett RAR állományok vannak (1998-as dátummal). Persze, hogy nem emlékszem a jelszóra.
Tud valaki olyan progit, ami visszafejti a jelszót? Köszi! -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Melyik most a legkedveltebb képnézegető program? Régen az ACDSee-t használtam, de ennek jó pár éve. Olyat keresek, ahol mozaikszerűen látom az összes képet és ott tudok tallózni köztük. A fizetősek is érdekelnek. Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! A laptopomon lenne értelme a cFosSpeed használatának abban az esetben, ha 99%-ban WIFI-n csatlakozik a NET-hez? Vagyis ez a progi WIFI-s internetkapcsolatot is tud optimalizálni?

-
Anubis_9
addikt
Végül is csináltam egy Resque Disk-et... Azonban kicsit elakadtam: adott egy 150GB-os partítció (ami kb. 1/4-ig van csak tele) egy HDD-n, amin van a Win10. Ezt szeretném egy 120GB-o Fury SSD-re áthúzni. Azonban az összes Win10-zel kapcsolatban lévő partíció átmásolása esetén, azt írja a Macrium Reflect, nincs elég hely a céllemezen. Persze, mert a 150GB több, mint 120GB.
Nem emlékszem, hogy oldottam ezt meg korábban, tud valaki segíteni egy ötlettel? Köszi! 
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Laptopon lévő WIN10-et clone-oznék SSD-re. Korábban sikeresen használtam a WIN7 clone-ozásához a Macrium Reflect-et, azt is a Rescue Disk-kel. Tökéletesen működött, de nem tudom, az új OP-rendszert is ilyen eredményesen tudja-e másolni...
Windows alól ajánlott clone-ozni, vagy újra Resque Disk-kel csináljam?Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
mttssz
üzenetére
Igen, köszönöm, közben visszaolvastam (ezzel kellett volna kezdenem)...

-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Egy barátom Asus K52N laptopjára (320GB HDD) frissen húztam fel egy Windows 7-est, azonban úgy döntött, vagyis inkább rábeszéltem, hogy szüksége van egy 1TB-s nagyobb vinyóra.
Melyik a legalkalmasabb progi, amivel leklónozhatom a 320-as C meghajtóját, hogy ne kelljen újra előről kezdenem? Ebben az esetben mi fog történni a 100MB-os partícióval, ami Win7 telepedéskor automatikusan létrejön a rendszer számára? Azt is klónozzam?Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Milyen program lenne a legjobb a következő feladatra: 4,4 GB-nál nagyobb MKV-ból szeretnék lecsípni egy számomra felesleges audio hangsávot, hogy ráférjen egy DVD5-re. Fontos, hogy nem tömörítse újra az állományt.
Az "AVI-Mux_GUI"-t próbáltam, de a kapott filet- a Media Player Home Cinema nem tudta benyitni, csak a KM Player.

Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!

-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Van két vinyó a gépemben, egy 120-as és egy 500-as. Az utóbbin van a rendszer (XP). Van rajta jó pár hibás szektor és mivel garis még, vissza akarom vinni. Mivel ez egy céges cég, a legkisebb időkieséssel szeretném azt elérni, hogy a jelenlegi XP-met egy "clone"-ozással áttegyem a 120-as vinyóra, úgy hogy az tökéletesen működőképes legyen és a már ott lévő cuccok se tűnjenek el.
Milyen progi lenne nekem való?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszi a segítséget!

Nem emlékszem, hogy oldottam ezt meg korábban, tud valaki segíteni egy ötlettel? Köszi!