- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Most mi is a probléma? Ő kötött belém, 1 szerencsételn Up-om volt, mi a baj??? Hol van itt mértéktelen? A 4000-es topic-ban volt 1db hsz.-om és rá 1db Up-om??? Mutass már rá légyszíves.
Ehhez a részhez hozzászóltam? Nem. Akkor meg?
Kevesen érdekeltek: ezt értsd úgy hogy VGA topic ezerszer jobban megy mert többen "érdekeltek" benne. Ezzel remélem nem sértettelek meg. Szeretem ezt a topicot amúgy
, de visszább olvsaol láthatod néha annyira nem prög.
Én egy ideje olvasom rendszeresen, amikor tudok beírom a jó programot. Írhatok bele mindig, hogy jobban pörögjön de azt hozzászólásgyűjtésnek hívják, nem segítségnek (odaírhatom mindenkinek hogy gooooogle)
De különben is miva?? Miért kellett így hirtelen a védelmére kelned?
Megyek kitépem a hajam.Annak a védelmére kelek, akinek igaza van.
És írásod (kivéve a pontos idézést az alapelvekből) céltalan és felesleges. (és ez az én szövegem
)
Megmagyaráznád, hogy miért céltalan és felesleges? Válaszolsz rá, máris célba ért. A saját szövegedre megint csak az alapelvekkel tudok jönni (
):
"a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról"Főleg Winner_hun kiakadását nem értem és a stílust.
Én nem az up-ba kötöttem bele, mivel azzal semmi gond nincs, hanem ahogy reagáltál a kolléga hozzászólására, (számomra) lenézően. Pláne a napi 5 upos beírásoddal, amit ki is emeltél, aztán teljesen nem úgy van.
ps: ilyenkor szokás odaírni, hogy písz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Silvercrest Rajztábla
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest