Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz Winner_hun #3734 üzenetére

Na szép!!! :((

Most mi is a probléma? Ő kötött belém, 1 szerencsételn Up-om volt, mi a baj??? Hol van itt mértéktelen? A 4000-es topic-ban volt 1db hsz.-om és rá 1db Up-om??? Mutass már rá légyszíves.

Kevesen érdekeltek: ezt értsd úgy hogy VGA topic ezerszer jobban megy mert többen "érdekeltek" benne. Ezzel remélem nem sértettelek meg. Szeretem ezt a topicot amúgy:), de visszább olvsaol láthatod néha annyira nem prög.

De különben is miva?? Miért kellett így hirtelen a védelmére kelned?
    Megyek kitépem a hajam.
    És írásod (kivéve a pontos idézést az alapelvekből) céltalan és felesleges. (és ez az én szövegem ;) )

attyspocak:Még egyszer. Az up azért van főként (nem azért mert közben jött 100hsz.-ás-Főként, szvsz, bocsánat... ) hanem mert a fórum főoldalon a többi nagyon gyorsan prögő topic elé kerül és nem lesz bennt az első, de még a második blokkban sem. Főleg akkor gond ez ha fontos és sürgető a probléma. Így aki csak véletlen kattingat topicoc-ra, az kiesik, és lehet hogy pont őtudna segíteni. Nem mindenkinek van bennt a kedvencekben.
    Nem megbántani akartalak, de tényleg feleslseges volt amit írtál. Pont egy ártatlan bárányt kellet célba venned. :U :)

De 1 UP könyörgöm, megyek befonom a szemöldököm. Főleg Winner_hun kiakadását nem értem és a stílust.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés