- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy képvetítést, az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen programot ajánlanátok? Olyanra gondoltam, ami nem egyszerűen egymásra rakja a képeket, hanem valami kis keretet ad az egész videónak, például láttam olyat, hogy miközben mutatott egy képet, néhányat lehetett látni mellette körben, mintha egy asztalon lennének szétszórva, egy másikban pedig, mintha az összes kép a falra lenne ragasztva, és össze-vissza rázoomol a képekre.
Eddig az animoto oldalt találtam, ahol lehet hasonlót készíteni, viszont egy 42$ egy hónapra (ha fullHD-ban, logo nélkül szeretném), azt egy darab videóért kicsit sokallom, esetleg lenne valami javaslatotok?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest