- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
szeretnék egy kis segítséget kérni. Mozis trailerek alatt mindig van egy ilyen állandó típusú felkonferáló szöveg.... "this summer"...."this year".... stb.
hasonló konferáló szövegeket kb ugyanazzal a férfi hanggal már hallottam amatőr videókban is, klipekben. Szinte biztos vagyok, hogy az összes változatát nem szinkron stúdióba vették fel egyesével. Én arra tippelek van valami program, vagy honlap ahol lehet ilyen angol szöveget összeollózni (kb mint a google translate amikor hangosan mondja ki a szavakat), de nem találok sehol a neten. Tudom, hogy vannak hangtorzítási lehetőségek és akkor olyan szöveget csinálok amilyet én akarok, de most nem emiatt írok.Ti tudtok olyan programról vagy oldalról mint amilyet leírtam?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest