- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Nem. Először a portable-t tettem fel pendrive-ra és láttam, hogy beépült az IE-be és a Firefox-ba. Ezután telepítettem fel a normál verziót ami már a Chrome-mal is működött. Tehát betud épülni a portable is. De ez fent van a honlapon is.
Igen, tartok is, ezért is használok mindenhol más felhasználónév-jelszó párost. Ilyen szempontból főleg a fórumok és a torrent oldalak a megbízhatatlanok, mert ott a tulajok ha kedvük van megtudják nézni a jelszavadat. Már ha nem olyan az oldal, hogy titkosítva tárolják (amiről neked gőzöd sincs). Szerinted miért van az, hogy ha regisztrálsz pár torrent oldalra ahol elvileg nem adják ki az e-mail címedet se senkinek, mégis 1 éven belül 1000 pénisz nagyobbítós spam leveled érkezik az egyébként másra nem használt e-mail címedre?
Mellesleg most létrehoztam egy fiókot a LastPass-on és kérdezném, hogy hogy tudok automatikusan bejelentkezni egy oldalra IE alól amin nincs semmilyen bővítmény, mert pl. nem is telepíthetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest