Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
joecontra
üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépett
Azért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest