Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De én teljesen irreálisnak látom azt a mennyiséget, amit ti ramba akartok tölteni, vagy úgy egyébként is.
Én alapból úgy gondoltam, hogy egy részt nem 1 torrentről van szó, másrészt, vegyes, mondjuk meg lenne nyitva 10, ezek közt lenne 5, 8, 16, 24, 48 GB-os is, és ugyanúgy töltené, mint ahogy szokta, szóval a működése ugyanúgy megy, úgy tölt mint szokott, oda, ahova szokott, csak miközben ő mutatja, a csíkon, hogy mely részeket töltötte le, a memóriába tölti a meghatározott csomagméretben, aztán, mikor áthelyezi a mentési mappákba, nem változik semmi, ami meg van, az már meg van. Esetleg más színnel jelölhetné a még csak memóriába töltött részeket, de ehhez már utorrent plugint kéne írni. ugye én még mindig nem fájlokról, hanem fájl részletekről beszélek, amit nem is lehet csak úgy áthelyezni, hisz minden részlete egy fájlhoz tartozik, ami a mentési könyvtárban növekszik. (vagyis igazából nem, mert előre lefoglalja a helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest