Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost
üzenetére
NEM nem nem felel meg, mert amit én akarok, ahhoz nem kell nagyon nagyon sok ram, és nem kell mindent újraírnom rengetegszer, és egy áramszünet, vagy akármi miatt sem minden veszik el, csak a beállított mennyiség, és nem kell külön nekem mentegetnem, miután megvártam, hogy letöltődjön.
Mert ha lehetne is úgy, de nem lehet, mert max 32GB lehetne, akkor, ha nem töltött le mindent, és úgy kapcsolom ki, helyezgethetném át, meg vissza az összes letöltést... Nekem az amit mondtam, ahogy mondtam felelne meg. Még csodásabb volna, ha külön be lehetne állítani, hogy mit milyen szempontból lehessen figyelni, pl., ami csak 3KB/s-al jön, annál, ne várja meg a 703MB-ot, hanem óránként mentse akármennyi is jön le. Szerintem te már inkább csak ki akarod figurázni a dolgot, ezért mész ennyire a ló túloldalára. Én nem írtam lehetetlen dolgot, se olyat, amihez milliárdokba kerülő szuperszámítógép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Iphone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest