- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
naszvalo
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.Szeretnék DVD-n lévő másolt mesefilmeket rá menteni a merevlemezemre. A lemez berakásakor a media player normálisan lejátszat a filmeket.Én úgy próbáltam rámenteni merevlemezre,hogy kijelöltem a dvd irót a saját gépben, majd másolás,ezután saját gép.. D meghajtó ..beillesztés.De így,ha rákattintok a mappára,lejátszás lehetőség nincs,csak megnyitás. És ekkor Audio TS és Video TS mapák vannak,és ezeken belül sok mappa,amikben a film fel van darabolva. Úgy szeretném bemásolni a filmeket,hogy csak rá keljen kattintani és elinduljon a lejátszás,és ne legyen ennyi mappa amiben fel van darabolva a film és válogatni kell.Fontos hogy nem kell kisebb fájl méret,van helyem bőven,és fontos hogy ne legyen minőség romlás. 64 bit Win 7 van fenn,valamint telepítve van még Nero 10,és media player Clasic is,de tanácsra szívesen felrako bármilyen ingyenes progit a tanácsotokra,amivel gyorsabban tudom bemásolni a dvd-ket,és jobb minőségben játssza le.Előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest