Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naszvalo

tag

Sziasztok segítséget szeretnék kérni.Szeretnék DVD-n lévő másolt mesefilmeket rá menteni a merevlemezemre. A lemez berakásakor a media player normálisan lejátszat a filmeket.Én úgy próbáltam rámenteni merevlemezre,hogy kijelöltem a dvd irót a saját gépben, majd másolás,ezután saját gép.. D meghajtó ..beillesztés.De így,ha rákattintok a mappára,lejátszás lehetőség nincs,csak megnyitás. És ekkor Audio TS és Video TS mapák vannak,és ezeken belül sok mappa,amikben a film fel van darabolva. Úgy szeretném bemásolni a filmeket,hogy csak rá keljen kattintani és elinduljon a lejátszás,és ne legyen ennyi mappa amiben fel van darabolva a film és válogatni kell.Fontos hogy nem kell kisebb fájl méret,van helyem bőven,és fontos hogy ne legyen minőség romlás. 64 bit Win 7 van fenn,valamint telepítve van még Nero 10,és media player Clasic is,de tanácsra szívesen felrako bármilyen ingyenes progit a tanácsotokra,amivel gyorsabban tudom bemásolni a dvd-ket,és jobb minőségben játssza le.Előre is köszönöm szépen :R

Új hozzászólás Aktív témák