Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
naszvalo
tag
köszönöm a válaszokat kipróbálom
-
naszvalo
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.Szeretnék DVD-n lévő másolt mesefilmeket rá menteni a merevlemezemre. A lemez berakásakor a media player normálisan lejátszat a filmeket.Én úgy próbáltam rámenteni merevlemezre,hogy kijelöltem a dvd irót a saját gépben, majd másolás,ezután saját gép.. D meghajtó ..beillesztés.De így,ha rákattintok a mappára,lejátszás lehetőség nincs,csak megnyitás. És ekkor Audio TS és Video TS mapák vannak,és ezeken belül sok mappa,amikben a film fel van darabolva. Úgy szeretném bemásolni a filmeket,hogy csak rá keljen kattintani és elinduljon a lejátszás,és ne legyen ennyi mappa amiben fel van darabolva a film és válogatni kell.Fontos hogy nem kell kisebb fájl méret,van helyem bőven,és fontos hogy ne legyen minőség romlás. 64 bit Win 7 van fenn,valamint telepítve van még Nero 10,és media player Clasic is,de tanácsra szívesen felrako bármilyen ingyenes progit a tanácsotokra,amivel gyorsabban tudom bemásolni a dvd-ket,és jobb minőségben játssza le.Előre is köszönöm szépen

-
naszvalo
tag
sziasztok.milyen programmal tudnám elmenteni a google crome-ba beállított kedvenceimet,hogy ha újra telepítem a gépet,ne keljen újra kikeresgélnem és beállítanom.előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi