- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Ezt most nem teljesen értettem.
Forgatókönyv:
1. Le akarom menteni a Sanzi mappát amiben van kettő db fájl amiknek 1.txt ill 2.txt a nevük.
2. Azt akarom, hogy autómatikusan monduk minden este kikapcsolás előtt - így a munkámat nem hátrálná sehogy, csak a gép még "dolgozna" 10 percet a Sanzi mappát. Most lementi az 1.txt-t és a 2.txt-t.
3. Másnap bekapcsolom a gépet, matatok rajta egész nap, az 1.txt-t módosítom és létrehozok egy 3.txt-t.
4. Este megint befejeztem a munkámat, kikapcsolom a gépet, de előtte autómatikusan lefut a mentés ami mos lementi a 3.txt-t és érzékeli, hogy az 1.txt módosult azt felülírja, de a 2.txt-hez nem nyúl. Ez azért lenne érdekes mert kb 20GB-ot kellene mindig aktualizálni de van, hogy egész nap 2db doc módosul, és azért felesleges lenne minden este 20GB-ot másolni.Remélem érthető volt amit akartam írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest